Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 60

Subiect: One Day Without Google

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Oare nu ii acorzi tu prea multa importanta? Vad ca si la locatie ai trecut Oradea/Google, ceea ce ma gandesc ca se vrea o ironie... ai facut si threadul asta si ai facut si site-ul acela care l-ai pus in primul post.
    Asadar, nu crezi ca il faci tu pe google prea important fiind tot cu el in gura? Cand ai putea pur si simplu sa nu il folosesti. Asta ar fi un protest adevarat.
    Oricum, threadul asta ma duce cu gandul al povestea aia a lui Creanga cu drobul de sare de pe soba.
    Sper sa nu imi iei posturile in nume de rau (mai ales ca poate ne pomenim ca suntem si vecini prin Oradea ), insa eu unul n-am reusit inca sa imi dau seama ce urmaresti tu de fapt.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Odwgoog Vezi Post
    Si inca o chestie, am postat pe blogul siteului sus amintit, o chestie. Exista glume despre alte corporatii destule. Tot am cautat sa gasesc glume despre/cu Google. Eu nu am gasit. Poate voi, stiti, vreau si eu sa ma rad de Google. Se poate?
    De ce nu exista glume despre Google? Ati vazut vreodata vreun ad care sa promoveze vreun serviciu Google? Eu lucrez in publicitate, nu am vazut, sincer. Nu au nevoie?!!! Hmmm....
    Pe toate site-urile se gaseau bannere cu google Chrome, si inca cred ca se mai gasesc. In rest, au in colt la fiecare banner "Ads by Google", deci alt link spre serviciile lor. ia uite 2 exemple
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Odwgoog este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    8th March 2009
    Locaţie
    Oradea/Google
    Vârstă
    49
    Posturi
    28
    Putere Rep
    32

Implicit

@Cristi, nu e nici o ironie, e ubicuitate, sunt din Oradea. In legatura cu reclamele, ce pomenesti tu e self made, e un inside Nu se pune.
    Vreau sa vad un print ad facut de un outsider si care sa fie pe bune. Dar cred ca ne vedem la o bere, in Oradea si imi zici si niste glume Cu sau despre G

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Odwgoog Vezi Post
    In legatura cu reclamele, ce pomenesti tu e self made, e un inside Nu se pune.
    Vreau sa vad un print ad facut de un outsider si care sa fie pe bune. Dar cred ca ne vedem la o bere, in Oradea si imi zici si niste glume Cu sau despre G
    Tu de fapt vrei sa vezi un ad despre google facut de altcineva? Sau ce inseamna outsider la tine?

Oricum vad ca acum ai alte plangeri majore, faptul ca nu exista glume despre google. Mai scrie un post in care explica tu cum google isi foloseste super reteaua de informatii pentru a sterge imediat orice glume care apar online despre ei si ca folosesc google maps prin satelit sa lanseze rachete secrete catre casa de unde provine ip-ul care a avut tupeul sa faca glume despre ei.

Si unii dintre noi chiar te am luat in serios cu discutia asta despre google.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    8th March 2009
    Locaţie
    Oradea/Google
    Vârstă
    49
    Posturi
    28
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Tu de fapt vrei sa vezi un ad despre google facut de altcineva? Sau ce inseamna outsider la tine?

Oricum vad ca acum ai alte plangeri majore, faptul ca nu exista glume despre google. Mai scrie un post in care explica tu cum google isi foloseste super reteaua de informatii pentru a sterge imediat orice glume care apar online despre ei si ca folosesc google maps prin satelit sa lanseze rachete secrete catre casa de unde provine ip-ul care a avut tupeul sa faca glume despre ei.

Si unii dintre noi chiar te am luat in serios cu discutia asta despre google.
    Da, vreau sa vad o campanie de promovare a serviciilor G. Facuta de o agentie de publicitate sau vreun freelancer. Nu un self promo in mediul lor.
    Faptul ca nu exista bancuri despre Google, nu imi zice, ce zici tu Nic. Nu sunt asa paranoic. E doar un simptom asocial, o chestie inumana. Si despre roboti faci bancuri, R2D2 e funny....
    Nu exista bancuri despre/cu Google, cel putin eu unu nu stiu. Normal ca nu si le cenzureaza, dar nu e ok. O lume in care nu poti sa razi si sa faci haz de necaz e absurda in toata splendoarea ei informatica.

Ma bucur ca ma luati in serios, daca vroiam altceva ma duceam pe alte comunitati. Tocmai de aceea ma adresez voua, sunteti insiderii, stiti procedeele, vrea sa ma lamuriti, voi cum vedeti chestia.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Google se promoveaza foarte mult viral. Si uite un exemplu, ca l-am gasit acuma. Home page-ul de la Mozilla firefox. Din cate stiu Mozilla are un contract gras cu google pentru a veni cu homepage-ul ala ca si default.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    8th March 2009
    Locaţie
    Oradea/Google
    Vârstă
    49
    Posturi
    28
    Putere Rep
    32

Implicit

@Cristi: corecta observatia cu Firefox, sunt utilizator de Safari si vad si casuta de search defaut pusa pe google. Sunt bani multi acolo, normal...
    Ceva offline stii?

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu zic ca le ajunge viralul pentru offline, care pentru ei functioneaza foarte bine, si in plus ei isi desfasoara activitatea online, deci nu cred ca au nevoie de mai multa publicitate offline.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Si de ce, ma rog, ar avea nevoie Google de o agentie de publicitate cand ei au una din cele mai mari retele de publicitate din lume (Adsense-ul original + doubleclick + altele)?

Eu daca vand castraveti, de ce e gresit sa-mi pun pe magazin un banner cu "vand castraveti"?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    8th March 2009
    Locaţie
    Oradea/Google
    Vârstă
    49
    Posturi
    28
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Si de ce, ma rog, ar avea nevoie Google de o agentie de publicitate cand ei au una din cele mai mari retele de publicitate din lume (Adsense-ul original + doubleclick + altele)?

Eu daca vand castraveti, de ce e gresit sa-mi pun pe magazin un banner cu "vand castraveti"?
    O agentie de publicitate nu inseamna doar departamentul media...Google isi ofera doar suportul pentru mesajele ce le arunca pe piata. Un suport imens, e drept si care de cele mai multe ori se confunda cu mesajul in sine
    Ultima modificare făcută de Odwgoog; 10th March 2009 la 00:54.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •