Chiar citeam mai devreme despre un proiect de lege care v-a afecta PFA-urile...
EXCLUSIV Cresc contribuțiile de asigurări ale... | PROFIT.ro
Chiar citeam mai devreme despre un proiect de lege care v-a afecta PFA-urile...
EXCLUSIV Cresc contribuțiile de asigurări ale... | PROFIT.ro
Cei care faceti afiliere pe persoana juridica, ce coduri CAEN folositi pentru asta? Am tot rascolit lista de coduri, nu am gasit nimic care sa explice concret aceasta activitate.
Din ce am gasit eu, unii spun ca ar folosi 7311/6311/7312. Ar mai fi si 4791 care pica din start pentru ca e pentru magazine online din ce inteleg eu.
Multumesc!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
7311 folosesc eu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
7311 si eu.
Nimic.
Perfect. 7311 cere si profitshare. M-am lamurit acum.
Cu ajutorul lui @Robert, atasez ce mi-a trimis el din FAQ profitshare:
"Factura va fi emisă pentru prestarea de servicii publicitare doar de către acele entități ce au ca și domeniu de activitate servicii de reprezentare media (cod CAEN 7312) sau activități ale agențiilor de publicitate (cod CAEN 7311) și va conține valoarea comisioanelor de plată și TVA, dacă afiliatul reprezintă o entitate plătitoare de TVA, sau va include doar valoarea de plată a comisioanelor dacă afiliatul reprezintă o entitate neplătitoare de TVA."
@edy
Când mergi să adaugi caen-ul o să ai opțiunea să bagi din start și 7312 pe lângă 7311, care sunt considerate aceeași clasă.
Condiția finala pentru adăugare caen va fi să ai doar 5 coduri în statutul societății. Dacă ai deja 5 va trebui să renunți la unul ca să poți adăuga ce îți trebuie.
Doar la SRL-D e limita cu 5 grupe.
grupa = xxx (primele 3 cifre)
Intr-o grupa poti avea mai multe clase. Exemplu:
Grupa 620, clasele: 6201, 6202, 6203, 6209.
Ca idee: daca acum infiintezi firma... gandeste-te bine la toate codurile caen pt ca ulterior te costa sa le modifici.
Ultima modificare făcută de casperel; 15th September 2016 la 23:42.
Nu e noua dar nu am avut activitati de afiliere pe ea, pusesem ieri 4 coduri caen si nu eram sigur ca l-am nimerit si pe cel de afiliere, insa a fost ok. Mersi frumos de raspunsuri, au fost utile si sper ca ajuta si pe altii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)