Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Cateva sfaturi daca se poate ... va rog

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    20

Implicit Cateva sfaturi daca se poate ... va rog

Ceau,

Detin o retea de site-uri cu peste 10.000 vizite / zi si am tot incercat diverse campanii de afiliere, atat 2p cat si ps insa nici una nu a dat "randament".

Vizitatorii site-urilor au varsta (cam 80%) intre 18 si 34 ani, cam 65% barbati si 35% femei.

As vrea sa va intreb ce credeti ca ar prinde cel mai bine sa promovez? Adica pe ce nisa?

Daca ar fii o nisa anume, sa zicem IT sau fashion, ce fel de produse?

Va multumesc
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit

Pai depinde pe ce nisa e reteaua ta de site,
    de unde vin vizitatori,
    - vin din google? cautari organice? pe ce cuvinte (asta daca mai poti vedea),
    - vin de pe facebook? pe ce e nisata pagina sau grupurile din care vin
    - ambele variate combinate?
    - etc

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    20

Implicit

Nisa este filme iar vizitatorii vin din google, cautari organice.

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    345
    Putere Rep
    25

Implicit

daca spui ca sunt 65% barbati, 18-35, ai putea promova ceva din nisa auto.
    Ofer servicii de content writing !

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit

Ce bounce rate ai la site-uri?
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

din pacate vin doar ptr filme si atat. am incercat tot felul de variante pentru publicitate pe siteuri de filme si nu am avut nici un rezultat (macar) decent.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

Implicit

Pai cam greu sa le vinzi produse. Gandeste-te: oamenii aia sunt obisnuiti sa inchida o gramada de reclame, respectiv de pop-up-uri pe site-uri. Crezi ca le va arde sa apese pe vreun banner cand asta poate insemna sa mai inchida alt pop-up? E ca si cum ai incerca sa vinzi actiuni GOOGL intr-o piata de peste: s-ar putea sa existe oameni interesati de respectivele actiuni, insa cu siguranta nu au venit la piata de peste ca sa tranzactioneze pe bursa.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    20

Implicit

Va multumesc frumos pt sugestii, sfaturi.

Pe nisa auto am incercat putin atunci cand emag a lansat categoria auto, dar ... ca si de obicei, fara rezultate!

Merci Cristi pt sugestie, si eu am incercat sa promovez tot felul de produse, de la IT, fashion, etc... chiar si provident, insa fara nici un rezultat.
    Acum am testat o campanie fashion cu produse la reducere, preturi super super atractive, gen 30 lei o pereche de pantofi, insa din 1000 click-uri, nici macar o vanzare!

Nu am popup-uri pe site-uri sau alte prostii care sa le atraga atentia vizitatorilor sau sa ii descurajeze sa mai de-a cate un click pe un banner, insa poate sa fie si cum zici tu matei, sa fie invatati cu tot felul de popup-uri, bannere care se deschid, etc...

Cred ca ma resemnez cu atat.

Oricum, inca o data, va multumesc

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    332
    Putere Rep
    25

Implicit

Eu cred ca ar trebui sa faci altceva. Scoti toate reclamele pe o perioada determinata, faci tot ce tine de tine sa iti cresti viteza site-ului, urci filme cat mai des, ai grija sa fi tot timpul in primele 10 pozitii in SERP, astfel incat sa iti faci un public care atunci cand vrea sa vada un film, sa nu mai dea search pe google, ci sa intre direct pe site-ul tau. Apoi, te poti gandi sa pui o reclama, prin banner, nu pop-up.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    din pacate vin doar ptr filme si atat. am incercat tot felul de variante pentru publicitate pe siteuri de filme si nu am avut nici un rezultat (macar) decent.
    Corect. De multe ori userul e in pat, pe tableta, cauta un film. Shopping? Nu asta cauti, vrei doar un film, ideal HD cu subtitrare si care sa se incarce repede. Iar daca nu-l gasesti, esti suparat pe site-urile de profil

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Pai cam greu sa le vinzi produse. Gandeste-te: oamenii aia sunt obisnuiti sa inchida o gramada de reclame, respectiv de pop-up-uri pe site-uri. Crezi ca le va arde sa apese pe vreun banner cand asta poate insemna sa mai inchida alt pop-up? E ca si cum ai incerca sa vinzi actiuni GOOGL intr-o piata de peste: s-ar putea sa existe oameni interesati de respectivele actiuni, insa cu siguranta nu au venit la piata de peste ca sa tranzactioneze pe bursa.
    Corect. Site-urile de filme iti creeaza un stil de a inchide zeci de pop-ups, pe care teoretic le accepti pentru ca "ai filme mooka".

Nu cred ca merge nimic pe astfel de site-uri, cei care vin dupa filme gratis, sunt un target aparte de vizitatori. Daca le fortezi click-ul oricum nu cred ca te ajuta, cine comanda online, face research = clicks pe alte site-uri.

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    Eu cred ca ar trebui sa faci altceva. Scoti toate reclamele pe o perioada determinata, faci tot ce tine de tine sa iti cresti viteza site-ului, urci filme cat mai des, ai grija sa fi tot timpul in primele 10 pozitii in SERP, astfel incat sa iti faci un public care atunci cand vrea sa vada un film, sa nu mai dea search pe google, ci sa intre direct pe site-ul tau. Apoi, te poti gandi sa pui o reclama, prin banner, nu pop-up.
    Nu exista "brand" pe filme online. Nu exista site sa aibe toate filmele sau serialele. Vizitatorii sunt un target aparte, majoritatea sunt "suparati" ca nu exista subtitrare sau ca nu se incarca mai repede filmul, fara sa "priceapa" ca primesc un serviciu gratuit.

Cand apare un film nou, il au toate site-urile, dar viteza de incarcare face diferenta. Daca tu ai 40.000 pe zi, o sa prefere sa caute la urmatorul, poate se incarca mai repede.

E o nisa interesanta, dar extrem de greu de monetizat.

Cel mai bine inveti de la "batranii" cu site-uri de filme.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Daca se poate, un mic ajutor
    De alex.web în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 2nd February 2013, 14:43
  2. Daca se poate un studiu de caz
    De alex.web în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 31st January 2013, 02:10
  3. Putin ajutor daca se poate!
    De Florin Traian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2011, 14:43
  4. un sfat daca se poate
    De mariuslmm în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 12th January 2008, 20:10
  5. Ce se poate intampla daca...
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th January 2008, 14:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •