Postat în original de
Serban Cristian
din pacate vin doar ptr filme si atat. am incercat tot felul de variante pentru publicitate pe siteuri de filme si nu am avut nici un rezultat (macar) decent.
Corect. De multe ori userul e in pat, pe tableta, cauta un film. Shopping? Nu asta cauti, vrei doar un film, ideal HD cu subtitrare si care sa se incarce repede. Iar daca nu-l gasesti, esti suparat pe site-urile de profil
Postat în original de
matei
Pai cam greu sa le vinzi produse. Gandeste-te: oamenii aia sunt obisnuiti sa inchida o gramada de reclame, respectiv de pop-up-uri pe site-uri. Crezi ca le va arde sa apese pe vreun banner cand asta poate insemna sa mai inchida alt pop-up? E ca si cum ai incerca sa vinzi actiuni GOOGL intr-o piata de peste: s-ar putea sa existe oameni interesati de respectivele actiuni, insa cu siguranta nu au venit la piata de peste ca sa tranzactioneze pe bursa.
Corect. Site-urile de filme iti creeaza un stil de a inchide zeci de pop-ups, pe care teoretic le accepti pentru ca "ai filme mooka".
Nu cred ca merge nimic pe astfel de site-uri, cei care vin dupa filme gratis, sunt un target aparte de vizitatori. Daca le fortezi click-ul oricum nu cred ca te ajuta, cine comanda online, face research = clicks pe alte site-uri.
Postat în original de
O. Cosmin
Eu cred ca ar trebui sa faci altceva. Scoti toate reclamele pe o perioada determinata, faci tot ce tine de tine sa iti cresti viteza site-ului, urci filme cat mai des, ai grija sa fi tot timpul in primele 10 pozitii in
SERP, astfel incat sa iti faci un public care atunci cand vrea sa vada un film, sa nu mai dea search pe google, ci sa intre direct pe site-ul tau. Apoi, te poti gandi sa pui o reclama, prin banner, nu pop-up.
Nu exista "brand" pe filme online. Nu exista site sa aibe toate filmele sau serialele. Vizitatorii sunt un target aparte, majoritatea sunt "suparati" ca nu exista subtitrare sau ca nu se incarca mai repede filmul, fara sa "priceapa" ca primesc un serviciu gratuit.
Cand apare un film nou, il au toate site-urile, dar viteza de incarcare face diferenta. Daca tu ai 40.000 pe zi, o sa prefere sa caute la urmatorul, poate se incarca mai repede.
E o nisa interesanta, dar extrem de greu de monetizat.
Cel mai bine inveti de la "batranii" cu site-uri de filme.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.