Salut,
Nu stiu daca ati vazut deja, dar eu astazi am vazut ca eMag a lansat de ieri "Supermarket la tine acasă"... Nu cred ca mai este ceva care sa nu se gaseasca pe eMag..
Salut,
Nu stiu daca ati vazut deja, dar eu astazi am vazut ca eMag a lansat de ieri "Supermarket la tine acasă"... Nu cred ca mai este ceva care sa nu se gaseasca pe eMag..
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Nui rea ideea, sau mai gandit multi insa fara rezultate mari. Daca nu emag o putea pune in aplicare atunci cine? Am un prieten ce este distribuitor la periferice pe usb si vanzator pe emag. Daca ai produse bune le poti vinde chiar tu pe emag, foarte multe din produsele lor se vand cu ajutorul partenerilor, ei ocupandu-se de comanda, plata si chiar livrare.
.
Acest produs este vândut de Mega Image, partener certificat în eMAG Marketplace.
Suma minima pentru care se ofera transport e in jur de 303 Lei .
(Am comandat si am folosit ca etalon miere, la celelalte produse nu stiu care e suma minima dar probabil ca e aceasi .)
La celelalte produse nealimentare parca e 90 de lei suma de la care se ofera transport .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)