21st February 2014, 09:39
1 out of 1 members found this post helpful.
Problema cu o campanie Profitshare
Salut,
A avut cineva probleme cu campania Eurocor de la Profitshare?Este vorba de lead-uri, in care primesti 3,5 lei daca solicitantul completeaza un formular.
Am promovat aceasta campanie prin bannere si cateva articole si au inceput sa apara si conversiile.La scurt timp insa lumea(vizitatorii) au sarit pe mine cum ca ii mint si ca ii suna operatorii respectivei firme cu disperare mai mai sa obtina un da de la ei ca sa le trimita cursurile alea.
Vazand asta m-am inscris chiar si eu sa vad care este treaba deoarece nu credeam.La trei zile am primit primul telefon si credeti-ma, m-am simtit de parca ma suna recuperatorii de credite !M-am facut ca sunt mai prostut asa si atunci mi-am dat seama cu cata viclenie incearca operatorul sa spui da.Iti spun ca primesti o geanta cadou si ca un curs costa 60 de ron dar tocmai la sfarsit, dupa ce ai acceptat, iti zic in graba ca pachetul contine 16 cursuri, nu unul si toate sunt la pachet, nu pot fi separate.
In fine, am dat-o la pace cu operatorii (adica am refuzat) cu greu dar nu am scapat pana nu am acceptat sa ma sune iar ca poate ma razgandesc.Si acum ei suna ca disperatii.
De ce am scris asta aici ?Stiu ca pe acest forum sunt activi si reprezentanti Profitshare si ai acestei firme.Si vreau unele lamuriri de la ei.De ce prezinta un lucru gratuit, chiar si un demo, apoi spun(mai voalat desigur) cum ca trebuie sa comanzi odata ce ai scris datele acolo?Ma gandesc la oamenii ma in etate, care stiti si voi cum sunt.
Totodata vreau si parerea voastra.
21st February 2014, 13:18
am inteles ceea ce vor ei de fapt, sa cumpere nume,prenume etc.
Poate inteleg eu gresit asteptarile tale dar atunci cand o companie plateste bani pentru un lead (nume, telefon, email), ce te-ai astepta sa faca cu acele informatii?
Te inscrii oferind aceste informatii si automat se presupune ca esti interesat de serviciile lor, e normal sa te sune si sa incerce sa te convinga sa cumperi produsele/serviciile lor.
21st February 2014, 13:19
Salut
Si pe mine m-au sunat niste simpatici Forex si n-a durat niciodata mai mult de cateva zeci de secunde convorbirea. Daca tu ai ai preferat sa te "faci mai prostut asa" e normal sa te trateze ca atare si sa incerce sa profite.
Daca spui ferm ca lectia demo nu e la calitatea dorita, multumesc, sau preferi un curs offline, sau orice altceva, au suficienta experienta sa se prinda ca nu e cazul sa insiste.
Similar si cu Metro, incepusera sa ma sune intr-o veselie cu oferte, inculsiv cu texte gen "veniti in urmatoarele doua saptamni sa cumparati?". Dupa ce le-am spus ca doresc sa nu mai fiu sunat, au inteles si punct.
Daca ti se pare ca deranjeaza cititorii, nu-i ma promova, asta e metoda lor de marketing, nu si-o vor schimba. De-asta si suma pe lead, se presupune ca aduci oameni interesati de cursuri, nu oameni deranjati ca de ce ma suna sa cumpar.
Retired
21st February 2014, 18:39
Postat în original de
adstart
Cel miai rau lucru pe care il poti face este sa ii lasi sa vorbeasca ... si la flel e si cu companiile de FOREX ... ii urasc de moarte pe aia !!! Am vreo 15 numere salvate in telefon cu "NU RASPUNDE!"
))) Stresul nu este o solutie, doar ca unii au invatat doar o parte din cold-calling, au ratat partea cu vanzarea.
Cand te suna, spui ca nu ai bani, esti somer, student, sarac... si ca vorbesti pe cartela. Ma taxeaza cand ma sunati? Etc.
Daca intri in vorba, e treaba lor sa te puna sa accepti ceva, free, care niciodata nu e free.
Anyway, vor sa vanda prin cold-calling care in Romania nu e inca interzis prin lege. Daca esti sarac, nu mai vor sa-ti vanda
@Adelin, pe viitor incearca sa testezi campaniile pe care le promovezi, scapi de astfel de probleme.
Daca testai singur, stiai de atunci ca urmeaza stresul pentru cei care se inscriu, deci puteai castiga timp si bani. Metoda este legala, cat timp nu este strsant, sau cat timp nu exista lege impotriva cold-calling.
Tu esti platit pentru datele (formular) oferite, ei pot face ce vor cu ele, cat timp au consimtamantul vizitatorului.
Cat despre "da-mi ceva sa-ti dau nimic", se practica de cand lumea. Prost e ala care crede in asa ceva, asa ca-si merita soarta! (era un proverb pe tema asta)
Ultima modificare făcută de Tom; 21st February 2014 la 18:44.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.