Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Problema cu o campanie Profitshare

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Problema cu o campanie Profitshare

Salut,
    A avut cineva probleme cu campania Eurocor de la Profitshare?Este vorba de lead-uri, in care primesti 3,5 lei daca solicitantul completeaza un formular.
    Am promovat aceasta campanie prin bannere si cateva articole si au inceput sa apara si conversiile.La scurt timp insa lumea(vizitatorii) au sarit pe mine cum ca ii mint si ca ii suna operatorii respectivei firme cu disperare mai mai sa obtina un da de la ei ca sa le trimita cursurile alea.
    Vazand asta m-am inscris chiar si eu sa vad care este treaba deoarece nu credeam.La trei zile am primit primul telefon si credeti-ma, m-am simtit de parca ma suna recuperatorii de credite !M-am facut ca sunt mai prostut asa si atunci mi-am dat seama cu cata viclenie incearca operatorul sa spui da.Iti spun ca primesti o geanta cadou si ca un curs costa 60 de ron dar tocmai la sfarsit, dupa ce ai acceptat, iti zic in graba ca pachetul contine 16 cursuri, nu unul si toate sunt la pachet, nu pot fi separate.
    In fine, am dat-o la pace cu operatorii (adica am refuzat) cu greu dar nu am scapat pana nu am acceptat sa ma sune iar ca poate ma razgandesc.Si acum ei suna ca disperatii.
    De ce am scris asta aici ?Stiu ca pe acest forum sunt activi si reprezentanti Profitshare si ai acestei firme.Si vreau unele lamuriri de la ei.De ce prezinta un lucru gratuit, chiar si un demo, apoi spun(mai voalat desigur) cum ca trebuie sa comanzi odata ce ai scris datele acolo?Ma gandesc la oamenii ma in etate, care stiti si voi cum sunt.
    Totodata vreau si parerea voastra.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu puteai sa scrii in topicul Profitshare? Era neaparat nevoie sa deschizi un alt topic?
    Legat de campanie, e de asteptat ca odata ce iti dai nr de telefon sa incerce sa te contacteze, acum ca sunt insistenti e alta treaba. Nu vad unde fac ceva gresit, promit o lectie demo la un curs de-al lor si te inscriu intr-un concurs daca tu le dai mail-ul, numele si numarul de telefon. Nu ti le iau dintr-o baza de date cumparata, totul e cu acordul tau. La faza cu telefoanele poti sa le spui direct ca te-ai inscris ca vrei lingoul de aur si le inchizi telefonul
    In fine, daca nu-ti place campania nu o mai promovezi si aia e. Nu fac nimic incorect, doar streseaza cu telefoane niste oameni care si-au dat acordul tacit oferind numarul de telefon.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    23

Implicit

Scuze ca am postat in categoria asta.Dar e chestia ca eu i-am laudat si vizitatorii mei m-au crezut si acum imi bat obrazul.De asta imi pare mie rau.Oricum am sters orice legatura cu aceasta firma si am inteles ceea ce vor ei de fapt, sa cumpere nume,prenume etc.Nu e niciun demo din care sa inveti ceva iar lingoul probabil µil poti castiga µ daca chiar cumperi acele cursuri.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

am inteles ceea ce vor ei de fapt, sa cumpere nume,prenume etc.
    Poate inteleg eu gresit asteptarile tale dar atunci cand o companie plateste bani pentru un lead (nume, telefon, email), ce te-ai astepta sa faca cu acele informatii?

Te inscrii oferind aceste informatii si automat se presupune ca esti interesat de serviciile lor, e normal sa te sune si sa incerce sa te convinga sa cumperi produsele/serviciile lor.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Salut

Si pe mine m-au sunat niste simpatici Forex si n-a durat niciodata mai mult de cateva zeci de secunde convorbirea. Daca tu ai ai preferat sa te "faci mai prostut asa" e normal sa te trateze ca atare si sa incerce sa profite.
    Daca spui ferm ca lectia demo nu e la calitatea dorita, multumesc, sau preferi un curs offline, sau orice altceva, au suficienta experienta sa se prinda ca nu e cazul sa insiste.

Similar si cu Metro, incepusera sa ma sune intr-o veselie cu oferte, inculsiv cu texte gen "veniti in urmatoarele doua saptamni sa cumparati?". Dupa ce le-am spus ca doresc sa nu mai fiu sunat, au inteles si punct.

Daca ti se pare ca deranjeaza cititorii, nu-i ma promova, asta e metoda lor de marketing, nu si-o vor schimba. De-asta si suma pe lead, se presupune ca aduci oameni interesati de cursuri, nu oameni deranjati ca de ce ma suna sa cumpar.
    Retired

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    28

Implicit

mda ... si eu promovand campania celor de la EUROCOR am primit cateva mailuri si telefoane in care mi se spuneau is is stresatid e telefoane de la cei de la EUROCOR ...

treaba e simpla: ei te suna si isi incearca norocu sa te "convinga" sa cumperi curcurile. E dreptul lor avand inscrierea ta! Eu, de exemplu le-am spus asa "Da! M-am inscris si am primit mailul cu oferta. Am sa ma gandesc si voi decide eu daca voi face cursul. Multumesc!" dupa car ein maxim 2 zile m-au sunat iar si le-am spus "V-am cerut eu sa ma sunati inca odata ??? Hai fa-ma sa-mi fie dor de tine! PA!" si gata ...

Cel miai rau lucru pe care il poti face este sa ii lasi sa vorbeasca ... si la flel e si cu companiile de FOREX ... ii urasc de moarte pe aia !!! Am vreo 15 numere salvate in telefon cu "NU RASPUNDE!"

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de adstart Vezi Post

Cel miai rau lucru pe care il poti face este sa ii lasi sa vorbeasca ... si la flel e si cu companiile de FOREX ... ii urasc de moarte pe aia !!! Am vreo 15 numere salvate in telefon cu "NU RASPUNDE!"
    ))) Stresul nu este o solutie, doar ca unii au invatat doar o parte din cold-calling, au ratat partea cu vanzarea.

Cand te suna, spui ca nu ai bani, esti somer, student, sarac... si ca vorbesti pe cartela. Ma taxeaza cand ma sunati? Etc.

Daca intri in vorba, e treaba lor sa te puna sa accepti ceva, free, care niciodata nu e free.

Anyway, vor sa vanda prin cold-calling care in Romania nu e inca interzis prin lege. Daca esti sarac, nu mai vor sa-ti vanda

@Adelin, pe viitor incearca sa testezi campaniile pe care le promovezi, scapi de astfel de probleme.

Daca testai singur, stiai de atunci ca urmeaza stresul pentru cei care se inscriu, deci puteai castiga timp si bani. Metoda este legala, cat timp nu este strsant, sau cat timp nu exista lege impotriva cold-calling.

Tu esti platit pentru datele (formular) oferite, ei pot face ce vor cu ele, cat timp au consimtamantul vizitatorului.

Cat despre "da-mi ceva sa-ti dau nimic", se practica de cand lumea. Prost e ala care crede in asa ceva, asa ca-si merita soarta! (era un proverb pe tema asta)
    Ultima modificare făcută de Tom; 21st February 2014 la 18:44.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Macar aproba comisioanele calumea? Ca ma gandeam si eu sa colaborez cu ei la un site.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    23

Implicit

Nu in totalitate dar de platit am vazut ca au platit.
    Nimic.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Mersi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4135
    Ultimul Post: 20th May 2024, 22:12
  2. ProfitShare sau 2Parale ?
    De Ionut Cosmin în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th December 2013, 15:35
  3. Problema campanie facebook
    De marian18 în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 0