Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Problema cu Adwords (particip la o campanie pe care nu am creat-o)

EDW
    EDW este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th October 2010
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    35
    Posturi
    196
    Putere Rep
    29

Implicit Problema cu Adwords (particip la o campanie pe care nu am creat-o)

Buna seara,

Am o problema cu un site. De 2 zile numarul vizitatorilor s-a marit considerabil, daca inainte aveam pana in 50-60 de vizitatori unici acum de 2 zile ajung si la 800.
    Initial am zis ca poate e ceva spam, ca vizitatorii nu sunt reali, dar vazand activitatea lor pe site (like-uri, mai multe articole citite) mi-am dat seama ca e foarte probabil ca vizitatorii sa fie reali. Asa ca am cercetat si mai mult si am vazut ca site-ul meu este inscris intr-o campanie adwords pe cuvantul "bancuri", campanie care nu a fost creata de mine. Site-ul este bancurionline.com
    Va atasez si un print screen sa vedeti despre ce e vorba.
    bancuri.JPG
    Mi-am verificat si contul de adwords (care oricum nu il folosesc) cu gandul ca poate e un virus ceva dar nu e nici o campanie creata.
    Deci, solutii? Care ar fi cauza?

Mersi

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Vreau si eu, la naiba )

Crezi ca e posibil sa fi gresit cineva adresa? Si eu am setat o data (contact@)pariuri.com in feedburner de exemplu (eu avand pariuri.org ) pana mi-a atras Daniel atentia ca primeste mailuri in numele meu
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

800 pe zi din adw inseamna costuri, cat de batut in cap sa fii sa cheltui bani si sa nu remarci ca tie nu iti vin vizite?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Imi place ca tu cauti solutii ) ... probabil a gresit cineva adresa si esti norocos , eu unul zic sa profiti de situatie si sa incerci sa faci ceva special pt ca acei vizitatori sa se mai si intoarca...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Poate cineva cu un .net .org sau .eu a gresit
    Am un prieten care are un domeniu .eu si a facut o campanie masiva pe net in care din greseala a scris .ro si zicea ca modul cum i-am recomandat eu sa faca promovarea este prost, apoi dupa ce si-a dat seama de tampenia, a cumparat un .ro usor de tinut minte care redirectiona catre domeniul cu .eu si toate campaniile le face cu acel domeniu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

EDW
    EDW este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th October 2010
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    35
    Posturi
    196
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Imi place ca tu cauti solutii ) ... probabil a gresit cineva adresa si esti norocos , eu unul zic sa profiti de situatie si sa incerci sa faci ceva special pt ca acei vizitatori sa se mai si intoarca...
    Pai caut solutii pentru ca pe undeva se pierd niste bani... din prostie sau din greseala oricum ar fi, nu e bine.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Poate cineva cu un .net .org sau .eu a gresit
    Am un prieten care are un domeniu .eu si a facut o campanie masiva pe net in care din greseala a scris .ro si zicea ca modul cum i-am recomandat eu sa faca promovarea este prost, apoi dupa ce si-a dat seama de tampenia, a cumparat un .ro usor de tinut minte care redirectiona catre domeniul cu .eu si toate campaniile le face cu acel domeniu
    M-am gandit si la varianta asta dar singurul site activ e cel cu .eu, restul nu au nimic pe ele iar domeniul bancuri-online.com la fel nu are nici un site pe el.

Ideea e ca vreau sa "rezolv" aceasta problema pentru ca nu as vrea ca pe viitor sa am parte de surprize neplacute sau sa suport consecinte din prostia altora (putin probabil dar...). In teorie stiu ca nu am nici o vina dar nu sti niciodata...
    Le-am trimis un mail dar deja e weekend, deci o sa am de asteptat...

Ce alte cauze credeti ca mai pot fi in afara de o simpla greseala? Si cum pot ajunge sa fiu "vinovat" de acest incident?
    Poate suna absurd dar poate un rau voitor sa te faca sa platesti pentru campanii din astea pe care nu le creezi din contul tau?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Nu ai cum sa patesti nimic, era un caz pe forum de cineva care a setat din gresela China, si a pierdut vreo 5000E intr-o luna, si bani nu erau ai lui ci ai clientului
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de EDW Vezi Post
    Pai caut solutii pentru ca pe undeva se pierd niste bani... din prostie sau din greseala oricum ar fi, nu e bine.

M-am gandit si la varianta asta dar singurul site activ e cel cu .eu, restul nu au nimic pe ele iar domeniul bancuri-online.com la fel nu are nici un site pe el.

Ideea e ca vreau sa "rezolv" aceasta problema pentru ca nu as vrea ca pe viitor sa am parte de surprize neplacute sau sa suport consecinte din prostia altora (putin probabil dar...). In teorie stiu ca nu am nici o vina dar nu sti niciodata...
    Le-am trimis un mail dar deja e weekend, deci o sa am de asteptat...

Ce alte cauze credeti ca mai pot fi in afara de o simpla greseala? Si cum pot ajunge sa fiu "vinovat" de acest incident?
    Poate suna absurd dar poate un rau voitor sa te faca sa platesti pentru campanii din astea pe care nu le creezi din contul tau?
    Doar daca are acces la contul tau (asta ai zis ca nu) sau daca are datele cardului tau. Altfel n-are ce sa fie.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Campanie Google Adwords
    De menum în forumul Adwords
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 11th February 2011, 14:04
  2. Campanie Google Adwords
    De menum în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th February 2011, 23:37
  3. problema campanie Adwords
    De jarrel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th November 2010, 13:22
  4. Campanie adwords
    De aka_eu în forumul Adwords
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2006, 05:35
  5. Help campanie adwords.
    De dany24ro în forumul Adwords