As dorii sa initiez o campanie Adwords problema e situatia financiara. Cam care ar fi suma decenta pentru inceperea unei asemenea campanii ?
As dorii sa initiez o campanie Adwords problema e situatia financiara. Cam care ar fi suma decenta pentru inceperea unei asemenea campanii ?
Depinde de ce asteptari ai, de nisa pe care esti.Poti incepe si cu 50$ si cu 5000$, nu te poate ajuta nimeni cu o suma decenta daca nu ne dai toate datele.
Codeinwp.com - Wordpress experts
poti deasemenea cumpara niste vouchere googgle adwords la 20% din valorea creditului primit si astfel vei reduce substantial costurile.
PM daca esti interesat de vouchere.
Discuta cu o firma de SEO care se pricepe daca nu vrei sa arunci banii pe apa sambetei. Sa faci o campanie adwords eficienta nu e atat de usor precum pare.
Nu-i poti da PM cu oferta ta? Nu e thread despre adwords in care sa nu iti inserezi tu oferta ta public...
On-topic. Depinde mult de nisa si de competitia de pe cuvintele cheie pe care alegi sa te promovezi. Depinde si ce urmaresti cu campania. Altfel e greu sa iti ofere cineva un raspuns specific.
Man, mi-ai trimis si mie mesaj prin formularul de contact de pe site ca sa-mi vinzi vouchere. Sa-ti zic sincer, m-a deranjat.
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 04:26.
Sa inteleg ca cea mai buna varianta ramane o firma SEO. In schimb sumele care mi le-au aruncat in nas pana acum mi se par destul de mari. Cred ca ce-a mai ieftina varinta din partea unei firme seo a fost de 400 euro.
PS. e de domeniu Auto.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)