9th February 2011, 15:17
0 out of 2 members found this post helpful.
sunt de acord ce ce a zis NIC, sau nu stii sa faci diferenta dintre punct si virgula cand setezi o bugetul la o campanie
Apoi se pare ca habar nu ai ce este aia directionare geografica,
Si tu daca ai setata limba chineza fara sa specifici aria geografica unde crezi ca ar fi afisat google reclamele, in ferentari?
ai aruncat pur si simplu banii clientului pe geam, eu in locul lui pentru paguba pe care ai provocat-o te-as da in judecata sau .......
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
9th February 2011, 15:20
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
mike_ppc
3. Mai era intr-un thread un sfat ultil - verifica computerul de "mizerii"
Eu nu cred ca a intrat cineva sa faca modificarile, pana la urma cred ca nu a stiut sa bifeze nimic pe acolo
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
9th February 2011, 15:58
3 out of 3 members found this post helpful.
Sfaturi la obiect: Contacteaza-ti banca, si spune ca chargeul de pe credit card a fost neautorizat si completeaza un formular sa ti i dea inapoi. Ei o sa retraga banii si o sa ti-i dea, google o sa iti baneze contul. Asta e cea mai rapida si simpla modalitate de a iti recupera banii.
Varianta a doua e sa incerci sa ii contactezi pe cei de la google, dar nu cred ca ai sanse sa iti dea ei banii inapoi, daca contul de gmail a fost hackuit e vina ta, daca nu ai setat campania bine, iar vina ta. Ei nu au gresit cu nimic.