Salut
Cum as putea realiza o campanie adwords cu imagini pe siteuri, dar cu un pret pe click extrem de mic? Multumesc
Salut
Cum as putea realiza o campanie adwords cu imagini pe siteuri, dar cu un pret pe click extrem de mic? Multumesc
Poti seta campania, adauga siturile, imaginile si CPC-urile, dar nimeni nu-ti poate garanta ca o sa si primesti afisari.
si cum la altii apar si preturile pe click sunt chiar mai mici de 0,01lei?
Teoria spune ca daca cineva a facut un lucru, atunci acel lucru poate fi realizat si de catre altii.
Depinde de nisa (de fapt de concurentii din nisa). Acum un an am selectat o lista de siteuri care ma interesau si am licitat 0.02$/click pentru ele (la fel si ptr retea de parteneri Google, ptr cautare am setat vreo 20 de centi). Eram afisat aproape incontinuu. Tare ma frigeau degetele sa biduiesc si la un 0.01$ sa vad cum merge treaba, dar nu aveam timp de experiente, avand alocat cam 10 zile pentru promovarea acelui site. Aveam un singur concurent serios si vreo 2-3 care mai erau si ei prin zona. E posibil ca nici acel concurent vrednic de luat in seama sa nu fi folosit optiunea de selectare a siteurilor din domeniu.
si cum reusesc sa fac asta? eu am setat adwords in lei, deci preturile la mn sunt in lei.
E vb de principiu, nu de valuta in care e contul.
Eu am unul in USD fiindca l-am deschis mai dedemult, cand nu exista posibilitatea platii in lei (Ro nu era in UE) si pe care il mai folosesc inca pentru anumite proiecte.
CPC-ul e influentat si de concurenta, daca sunt multi advertiseri care liciteaza pe aceleasi cuvinte cheie atunci CPC-ul o sa fie mai mare.
De exemplu pe nisa pe care fac campanie adwords in acest moment, CPC-ul este undeva la 1 leu pentru primele 3 pozitii, pe unitatile top 3.
Este concurenta acerba, toate cele 11 sloturi din search sunt ocupate de reclame.
Concluzia este ca poti plati asa de putin si obtine trafic sau conversii doar daca nu exista concurenta puternica sau aproape deloc, mai bine zis.
pe imagini ma refer, nu pe cautari. ci doar in siteurile care au google adsense
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)