E o nisa interesant de ilegală
E o nisa interesant de ilegală
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Ce te face sa spui treaba asta?
Daca este site de filme, nu inseamna ca sunt adaugate filme online. Toate site-urile sunt cu trailere, informatii despre filme, actori, etc... fara nici un film online intreg adaugat!!!
Deci, nu e o nisa interesant de ilegala, ci este perfect LEGALA.
Multumesc celorlalti colegi pt informatii si sfaturi. Se pare ca nu merge aproape nimic pe nisa respectiva, nimic ma refer ca la un trafic de 10k / zi, comisioanele sa treaca lejer de 100 lei/zi ... dar din pacate exista zile cand din 500 click-uri, nici un comision.
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Se poate ca 10K pe zi sa nu insemne nimic daca ai o rata de respingere foarte mare. Totusi, vorbesti despre 500 click-uri pe zi. Astea inseamna ceva, daca nu sunt "la pacaleala", "la agatat".
Ai Adsense pe site? De ce?
Eu zic sa te gandesti mai bine la profilul vizitatorului si poate gasesti o nisa care sa se potriveasca. Nu cauta nisa cu comision mare, cu valoare medie a comenzii mare ci doar sa se plieze pe profilul vizitatorului.
Daca e la pacaleala (orice ar insemna asta) nu ai cum sa obtii rezultate.
Poti vinde reclama directa si targetata magazinelor care comercializeaza produse Mike, Puna sau Adibas (=magazine care vand replici la adidasi & haine de firma). Iesi mai bine decat cu afilierea.
O firma ca Adidas sau Coca Cola nu isi va asocia niciodata imaginea cu un site de filme online care nu plateste drepturi de autori, din diverse motive, lesne de priceput. In plus, genul asta de firme, nu isi vor pune niciodata reclama langa una care vinde ciorapi sau chiloti la 1 leu. De asta ziceam ca prea multe reclame strica la capitolul credibilitate, care oricum nu e foarte ridicata. Chestia cu legalitatea e de discutat. Nu zic nici ca ar fi nici ca nu ar fi, pentru ca va trebui sa argumentez si sincer nu sunt dispus acum. Pentru cei care trateaza tema cu superficialitate: Stiati ca daca gasiti un om ucis pe strada si nu reclamati omorul, chiar daca nu l-ati comis voi, sunteti pasibili de inchisoare ?!!!
PS: Imi cer scuze ca nu am vazut paranteza. La fake-uri nu stiu ce sa zic, dar eu nu as face asta, dar daca tu ii gasesti, cred ca iei mai multi bani daca te duci direct la "prejudiati" si ii parasti pe falsificatori
Ultima modificare făcută de O. Cosmin; 2nd September 2014 la 16:40.
Nu conteaza ca ai doar trailere sau stiri, publicul in mare e acelasi : cei care cauta filme pe net si ajung pe site-ul tau, nu gasesc ce cauta si ies in secunda 2. De asta te-am intrebat ce bounce rate ai ca sa-mi dau seama daca ai un site de calitate sau nu.
Monetizarea unui astfel de site este aproape imposibila, deoarece cum au subliniat si colegii mei, publicul tau este obisnuit sa inchida toate reclamele care stau in calea lui catre filmul moca. Evident un astfel de public, nu are nici bani sa cumpere mai nimic, fiind convinsi ca tot ce este pe internet este gratuit!
Nestiind mai nimic despre site-ul tau, putem face doar supozitii mai mult sau mai putin adevarate.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Faci o confuzie majora Cosmin. Cei care cumpara FAKE nu sunt "prejuditiati". Maxim 5% sunt atat de "ametiti" incat nu stiu ce cumpara. Restul stiu exact ce cumpara.
Cat despre publicitate pe site-uri de fime, nu cred ca monetizeaza nimic. Targetul nu e de oameni "saraci", cat e foarte stric: vor filme si atat. Iar pana gasesc ce cauta (daca gasesc), nervii sunt la maxim sigur nu au chef sa isi ia o rochie, fie ea si fake.
Daca verifici cu atentie nisa, o sa observi ca nimeni nu ofera filme online, doar iframe catre altii care ofera filme online, iar "ilegal" sunt cei care le gazduiesc, nu cei care ofera un link sau iframe catre ei.
Nisa este perfect legala, problema este tipul de vizitator al nisei.
------------------
Maine o sa vreti pe site-urile de jocuri sa faceti afiliere. O sa intrebati de ce nu cumpara cei 10.000 de copii/zi intre 5-10 ani, un aspirator de la altex?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Prejudiciatii, in viziunea mea, erau producatorii care au dezvoltat acele produse. Eu nu cad in capcana vanzatorilor on-line de a crede ca in lumea platitorilor cu card, lucrurile stau ca in piata.Cred cu tarie, ca cei care platesc cu cardul, banii munciti de ei, analizeaza mult mai profund orice tranzactie, stiu ce cumpara, stiu ce risca.
In teorie DA, in practica nu este asa. 95% din Romani sunt saraci, iar vremuri bune nu mai exista. Cei care nu au 300 ron pt o pereche de converse, au 2 variante:
1. nu cumpara
2. cumpara fake la 100 ron.
Iar cand cei care cumpara trebuie sa fie "la moda", atunci se vinde fake foarte bine. Vrei ugg fake? 150 ron. Vrei original? 1200 ron (si aici nu ai garantie ca e original). Ce alegi cand ai 8 milioane pe luna salariu si 2 copii, 1 la scoala si altul la liceu?
TU nu ai bani, dar copilul vrea sa-si cumpere niste "cizme" la 150 ron, asa ca nu-ti bati capul cu fake sau original, iar el stie foarte bine ce cumpara. Nu cumpara UGG, cumpara cizme "la moda", pentru ca in Romania, "moda" conteaza mai mult decat orice altceva cand e vb de fashion.
Producatorii nu sunt "prejudiciati" pentru ca cine cumpara fake, nu cumpara original, nu au bani pentru original, deci indiferent ca exista fake sau nu, ei nu vand clientilor de fake.
Clientul de fake gandeste asa: dau acum 150ron sa ma tina 1 iarna, la anu cine stie ce bani am si-mi cumpar original/i. Anul viitor aceeasi poveste.
Cand cumperi fake, sa zicem UGG, cumperi ugg "fake", deci nu e o problema de imagine, pentru ca stiai ca nu sunt originali.
Eu vb de real-life, nu vreau sa ai impresia ca promovez ideea de fake. Nu cumpar fake, nu am cum sa cumpar fake, pentru ca nu sunt target. Fake nu ar exista, daca nu ar exista cerinta pentru astfel de produse. Iar cum Romania este o tara saraca cu preturi triple, fake are cautare.
Ultima modificare făcută de Tom; 2nd September 2014 la 19:36.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Din toata discutia respectiva am inteles 2 lucruri simple:
1. nu merge sa promovezi aproape nimic pe nisa respectiva
2. cauta un magazin cu haine "originale" si poate ai succes
Legat de monetizare: folosesc adsense, imi face peste 4000 ron lunar, insa stiti si voi cum e romanul, vorba lui Tom, sarac in timpurile astea, as mai vrea sa "agat" ceva banuti si din afiliere sau vanzare de bannere pe site.
Din pacate, se pare ca nu merge, desi, am site-urile, fara popup, fara alte bannere care trebuie sa le inchizi cand intri pe site, etc, etc... dar se pare, ca vizitatorii mei, fie ei si peste 10k/zi, sunt "saturati" de acelasi "model" de site de filme, cu popup-uri, 10....0000 reclame care ii apar, etc...
Dupa aceste discutii m-am hotarat: mai las 30 zile pt test pe afiliere, dupa care "scot" tot ce tine de afiliere, bannere vandute, etc... ramanand doar adsense, poate, daca nu mai atrag atentia vizitatorilor cu alte banere si unelte de promovare, o sa imi creasca castigurile din adsense ..... am zis poate
Oricum, va multumesc tuturor pt sfaturi, idei, sugetii dar in special, pt timpul pierdut sa scrieti in acest topic.
O seara minunata va doresc
Bea N.
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)