Ramanand doar cu Adsense o sa creasca veniturile cu siguranta. Eu cum bag un alt banner cum scade rpm ingrozitor.
Ramanand doar cu Adsense o sa creasca veniturile cu siguranta. Eu cum bag un alt banner cum scade rpm ingrozitor.
Nimic.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
post dublu
Ultima modificare făcută de 2dor; 3rd September 2014 la 01:15. Motiv: post dublu
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
La Profitshare s-a incercat sa ne ferim de aceasta nisa. Pracitc, ea chiar daca este legala, faciliteaza accesul la materiale piratate, de aceea in T&C s-a introdus un paragraf special.
De altfel, din pacate pentru cei care incearca aceasta zona, performantele sunt extrem de reduse. Pur si simplu nu este in "tonul" afilierii.
OK, daca nu cumperi nu ai nimic de pierdut! .... ma abtin!
Claudiu, daca un site cum spuneam ca este al meu, cu informatii despre filme, actori, un trailer, etc.. este ilegal si nu acceptati in profitshare, de ce emag isi promoveaza produsele pe cinemagia, site identic cu al meu? Sau de ce adsense accepta site-uri gen al meu, si voi nu?
Am inteles ideea ta, stiu ca te referi la site-urile care distribuie filme online, site-uri ilegale, dar te rog, specifica CLAR acest lucru, nu de alta, dar pt mine s-a creat o confuzie, mai exact cea cu cinemagia si emag.
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
@nrb220
Am raspuns strict la citatul lui Tom cu iframeurile. Multe site-uri se justifica ca ei nu au filmul ci il ruleaza de pe un alt server prin urmare nu este al lor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)