6th April 2015, 20:35
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom
Amatori?
Daca revin, incepatori. Daca nu, mai rau dacat amatori: incurca-lume!

Postat în original de
Dragos Bunea
Profitshare sau 2Parale?
1,20 VS 1,70
Ca la tenis

Pariati!
Ce stii tu si noi nu stim?
Ia spune tu tot!

Daca ar fi sa mizez pe una din cele doua ar fi Profitshare, probabil cu un program mai restrictiv, gen eMag.
In felul asta cred ca s-ar compensa si deficitul de incredere in privinta afilierii, cumulat anterior.
6th April 2015, 22:50
1 out of 1 members found this post helpful.
Octav, si eu am bani neridicati de la ei, dar o suma mai mica.
N-am spus nicidecum ca au facut bine ce au facut, iar daca ai citit ce am scris anterior si daca nu interpretai de-a-ndoaselea, nu-mi dadeai un negativ gratuit.
Nu stiu ce intelegi tu prin deficit de incredere... A avea un deficit de incredere inseamna a fi deficitar la capitolul incredere. Adica sa fie o anumita categorie de persoane care nu te crediteaza pe un anume segment, in cazul de fata afiliere.
Da, Domo are un deficit de incredere iar tu esti cel mai bun exemplu de persoana care nu ii crediteaza. Tu ai interpretat invers...
Ce am spus si sustin in continuare este faptul ca acest deficit se va spulbera imediat ce apare posibilitatea unor castiguri intr-un mediu controlat, nu dupa urechea lor.
Daca tu consideri ca gresesc, sunt gata sa fac un pariu (modic) cu tine ca Domo va fi bine promovat daca se va inscrie in PS.