A fost ceva de moment, acum nu-l pot accesa...![]()
A reusit cineva sa scoata bani de la Domo? Am vreo 3 saptamani de cand ma rog de ei
Bun, dar conversiile afilitilor? A scos cineva pana acum bani de la ei?Buna ziua,
Programul de afiliere DOMO.ro este oprit temporar incepand cu data de 03 martie 2014.
Echipa Afiliere Domo.ro
Vreau sa imi expun parerea cu privire la serviciile Domo.
Am comandat pe data de 19 februarie un telefon pe care l-am platit cu cardul. Telefonul era exclusiv online. Am sunat dupa 2 zile si operatorul habar nu avea de comanda mea. A zis ca ma suna mai tarziu sa imi spuna si nu m-a mai sunat. Am sunat a doua zi si la fel.
Am primit produsul pe data de 28.
Este inadmisibil ca un produs comandat la un magazin din Romania sa ajunga atat de tarziu si sa nu ai o data fixa.
Eu unul nu o sa mai comand de la Domo. In schimb, altex, a livrat produsele in 24 de ore.(am comandat acum o luna de la ei)
Nu este nici locul si sincer sa fiu nici nu cred ca intereseaza pe cineva experienta ta din moment ce nu este un subiect dedicat.Termenul de livrare aproximativ este afisat pe pagina fiecarui produs, dupa ce ai selectat judetul si orasul tau.
Livrarea se face de regula in 24 ore din momentul confirmarii comenzii.
Totusi, in functie de disponibilitatea produselor, termenul de livrare poate fi intre 5 si 30 de zile.
Sa nu mai spun ca oricum fiecarui magazin i se poate intampla, iar ca dovada ai la dispozitie tot internetul.
Daca iti spun ca de pe card s-au luat banii pentru doua produse si nu pentru cat comandasem eu mai imi dai citate de la ei de pe site?
Fi atent si urmareste-ma cu atentie: fix aici este locul in care eu sa spun ceea ce tocmai spuneam pentru ca tu ca afiliat ai nevoie sa reprezinti un magazin solid si fara probleme. Altfel iti pierzi timpul degeaba. Mie mi-a venit produsul si nu s-a intamplat nimic rau. Nu mai comand de la ei si gata. Dar tu?
Tu ce faci daca se tot intampla asta?
Renunti la a mai fi afiliat?
Gandeste-te!
Nu ti-am aratat respectivul citat sa ma aflu in treaba, l-am postat sa-ti arat ca nu ai citit nici macar conditiile pe care le impunea respectivul magazin. Daca ai fi citit conditiile si ai fi avut nevoie de produs intr-un anumit timp i-ai fi sunat sa fii sigur.
Din orice perspectiva as privi lucrurile nu as lua in seama experienta ta si a altora care posteaza pe internet si arunca cu rahat fara nicio dovada. Cum am zis si mai sus, comertul online este un domeniu predispus la astfel de experiente iar factorii ce influenteaza sunt diversi si nici nu tin in totalitate de magazin.
mai stiti ceva despre sistemul de afiliere DOMO ? tot oprit este ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)