Pagina 1 din 7 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 62

Subiect: Afiliere Domo

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    31

Implicit Afiliere Domo

Nu cred ca se mai discuta pe undeva pe forum despre acestia si programul pe care se pare ca intentioneaza sa-l deschida. Cel putin eu nu am vazut vreo discutie in acest sens si am cautat inainte sa deschid acest topic.

Am vazut discutii cum ca s-au alaturat celor de la Okazii, insa in acelasi timp vad ca dezvolta si un program propriu pe http://afiliere.domo.ro/. Nu stiu alte informatii, doar am cautat alte alternative pentru celelalte campanii si am dat de ei. Softul pe care ruleaza vad ca este postaffiliatepro.com.
    Ar fi o lovitura si mai mare pentru celelalte campanii, in special pentru 2parale care se pare ca pierde teren pe acest segment de produse.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Ar fi o lovitura si mai mare pentru celelalte campanii
    Nu cred, Domo vinde mai mult in rate si au preturi mari. Totusi un magazin in plus nu strica.

Kaa
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu vad cum te-ar deranja pe tine ca afiliat ca vand in rate.
    Iar preturile sunt mai mari decat ale celor de la emag, dar comparativ cu flanco si altex nu sunt diferente exagerate. Au produse mai scumpe la fel cum au si mai ieftine.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 18th June 2013 la 20:58.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    29

Implicit

Cum compania nu și-a bătut capul să modifice textele de pe homepage și nici linkurile către rețelele sociale din footer, nu cred că programul trebuie luat în serios.
    Am un blog personal nou.

Kaa
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu este nicio lansare oficiala, cei de la Domo nu au declarat nimic in acest sens ba chiar poate fi doar o alarma falsa si acest soft sa fie doar o proba inainte de colaborarea cu Okazii. Ar fi frumos din partea ta sa nu mai dezinformezi sau macar daca tot vrei sa denigrezi o campanie care nici macar nu a fost lansata inca, vino cu ceva mai temeinic.

Imi cer scuze daca nu asta ti-a fost intentia, insa postul tau lasa loc interpretarilor. Luand in calcul si raspunsul meu, parerea ta pare a fi una pur subiectiva si speculativa.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu cred ca se mai discuta pe undeva pe forum despre acestia si programul pe care se pare ca intentioneaza sa-l deschida. Cel putin eu nu am vazut vreo discutie in acest sens si am cautat inainte sa deschid acest topic.

Am vazut discutii cum ca s-au alaturat celor de la Okazii, insa in acelasi timp vad ca dezvolta si un program propriu pe http://afiliere.domo.ro/. Nu stiu alte informatii, doar am cautat alte alternative pentru celelalte campanii si am dat de ei. Softul pe care ruleaza vad ca este postaffiliatepro.com.
    Nu este nicio lansare oficiala, cei de la Domo nu au declarat nimic in acest sens ba chiar poate fi doar o alarma falsa si acest soft sa fie doar o proba inainte de colaborarea cu Okazii. Ar fi frumos din partea ta sa nu mai dezinformezi sau macar daca tot vrei sa denigrezi o campanie care nici macar nu a fost lansata inca, vino cu ceva mai temeinic.

Imi cer scuze daca nu asta ti-a fost intentia, insa postul tau lasa loc interpretarilor. Luand in calcul si raspunsul meu, parerea ta pare a fi una pur subiectiva si speculativa.
    Bogdan a scris luandu-te in serios pe tine in primul post.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Kaa, tu te certi singur? Asa masochist esti?)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Kaa
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    31

Implicit

Zic sa ne rezumam pe cunostintele si informatiile pe care le are fiecare despre program, nu la gasit vinovati pe propriile greseli. Am scris clar ca am gasit "informatia" accidental si ca nu am informatii suplimentare, de altfel nici ca as fi postat in calitate de reprezentant Domo nu am scris.
    Ingrosarile tale nu au niciun sens pentru ca in primul post vorbeam despre posibilitatea dezvoltarii unei campanii de afiliere pe cand Bogdan(implicit raspunsul meu)vorbeste despre seriozitatea campaniei. Doua subiecte diferite pe care vad ca le evidentiezi ca fiind contradictorii desi nu vad logica.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

Ar fi o lovitura si mai mare pentru celelalte campanii, in special pentru 2parale care se pare ca pierde teren pe acest segment de produse.
    Nu cred ca este o lovitura pentru nimeni... Banuiesc ca este instalat pentru testare de cei de la first-solutions.net, daca isi deschid program propriu or sa anunte public.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    29

Implicit

Aceste "probe" și teste nu se fac live unde pot fi accesate de afiliați. Nu văd unde dezinformez, am zis ceva fals în postul meu? Am zis că textul de pe homepage e cel default și url-urile către rețelele sociale nu au fost modificate, iar părerea mea este că programul de afiliere cu url-ul respectiv nu trebuie luat în serios.

Când o companie testează un CMS nou pe un subdomeniu live, nu dă dovadă de profesionalism și încredere că va oferi un serviciu bun sau că va fi interesat să dezvolte(tehnic) acel program. Nu știu cine se ocupă de acel subdomeniu, dar din moment ce are acces să creeze un subdomeniu site-ului și să cumpere acel CMS, înseamnă că are ceva putere de decizie și nu e nea' Gogu paznicul.

Nu am văzut că ai găsit accidental url-ul. Chiar și asa, repet, testele nu se fac pe live.

PS: de ce așa de acid? chillax, doar discutăm.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Ungureanu; 19th June 2013 la 03:26.
    Am un blog personal nou.

Pagina 1 din 7 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 17:35
  2. Afiliere wiy.ro
    De Vali D în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd May 2013, 19:55
  3. Afiliere IT: CitGrup
    De Claudiu Farcas în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 8