Pagina 7 din 7 PrimulPrimul ... 567
Rezultate 61 la 62 din 62

Subiect: Afiliere Domo

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu stiu eu nimic in plus, doar ca pot sa fac previziuni tinand cont de cum se misca lucrurile. Domo au schimbat actionariatul, am auzit cate ceva despre ce se vrea in continuare (nimic inca despre afiliere), dar sunt sigur ca in maxim 1 an de zile ii vom vedea intrand intr-una din cele 2 retele mentionate mai sus, de asemenea cred ca acelasi pas e posibil sa-l faca si Altex. Au nevoie fiecare din cele doua companii de un om de marketing cu viziune care sa stie cum sa explice avantajale afilierii, bine Altex au avut dar nu stiu de ce nu l-au tinut acolo, acum erau pe val. Cert e ca marketing-ul afiliat nu mai poate fi ignorat de retaileri ca Domo, mai ales cat concurenta l-a adoptat (mai bine sau mai rau). Ramane de vazut. Daca intra in PS sau 2P si mai platesc si datoriile, Domo ar avea cale libera.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Nu stiu eu nimic in plus, doar ca pot sa fac previziuni tinand cont de cum se misca lucrurile. Domo au schimbat actionariatul, am auzit cate ceva despre ce se vrea in continuare (nimic inca despre afiliere), dar sunt sigur ca in maxim 1 an de zile ii vom vedea intrand intr-una din cele 2 retele mentionate mai sus, de asemenea cred ca acelasi pas e posibil sa-l faca si Altex. Au nevoie fiecare din cele doua companii de un om de marketing cu viziune care sa stie cum sa explice avantajale afilierii, bine Altex au avut dar nu stiu de ce nu l-au tinut acolo, acum erau pe val. Cert e ca marketing-ul afiliat nu mai poate fi ignorat de retaileri ca Domo, mai ales cat concurenta l-a adoptat (mai bine sau mai rau). Ramane de vazut. Daca intra in PS sau 2P si mai platesc si datoriile, Domo ar avea cale libera.
    Teoretic suna bine, practic e jale mare. Altex si-a batut joc de munca lui Kidu, dupa luni de zile de schimbari in bine, fapt care arata clar ca NU ii intereseaza.

Domo? Mai rau! (Nu am promovat domo, nu am motive, dar vad de la Octav sa ca sunt tepari.)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 7 din 7 PrimulPrimul ... 567

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 18:35
  2. Afiliere wiy.ro
    De Vali D în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd May 2013, 20:55
  3. Afiliere IT: CitGrup
    De Claudiu Farcas în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 8