24th December 2012, 18:03
2 out of 2 members found this post helpful.
Sfatul meu e sa ii faci un redesign radical. Cu ce ai acum nu cred ca o sa ai succes. Site-ul nu imi inspira nici cea mai mica incredere cu designul de acum. Eu unul nu as comanda dupa un astfel de site. In afara de design - meniurile sunt inca in engleza, unele produse au minim X bucati pentru a putea comanda etc.
Cand ai totul pus la punct te poti gandi si la afiliere. Degeaba afiliatul iti trimite 100 de vizitatori sa zicem, daca potentialul client nu efectueaza comanda datorita aspectului site-ului.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
24th December 2012, 19:11
1 out of 1 members found this post helpful.
O multime de pagini goale, url-uri not friendly, intreg siteul in engleza desi te adreszi publicului roman, si multe alte probleme. Vinurile nu au descrieri.
Cum bine spune Nichita, inainte sa dai drumul la un sistem de afiliere trebuie sa inspiri macar putina incredere cumparatorilor, sa fi rulat deja cateva sute de comenzi si astfel sa oferi o minima garantie ca oamenii cumpara de la tine si ca exista un anume potential in magazinul tau.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 24th December 2012 la 19:41.
24th December 2012, 20:08
2 out of 3 members found this post helpful.
Postat în original de
midanius
M-ati intristat de craciun , am sa rezolv cele mentionate , multumesc de sfaturi . Ideea ramane valabila.
Ar trebui sa fi bucuros, alte persoane au dat bani grei pentru astfel de sfaturi
24th December 2012, 22:36
1 out of 1 members found this post helpful.
Plus ca eu nu am vazut descrieri la produse, trebuie sa caut produsul in alta parte ca sa vad ce tip de vin este ceea ce mi se pare putin redundant!