1 out of 1 members found this post helpful.
Tu chiar trebuie sa deschizi topic pentru orice intrebare banala?
Uite aici gasesti toate informatiile posibile despre pluginul ala.
1 out of 1 members found this post helpful.
Mai mult ca sigur nu vei gasi ceva facut de-a gata exact ca in acel exemplu.
Pana nu incepi sa editezi tema de Wordpress si sa ne zici ce nu-ti iese, nu vad cum te-am putea ajuta.
Pasii de urmat sunt urmatorii:
1. Instalezi pluginul 2PPI si ii faci setarile necesare (cred ca deja ai trecut de pasul asta)
2. Incepi si adaugi produse din feed
3. Editezi tema, de obicei in folderul temei va trebui sa editezi index.php si single.php. Probabil va trebui sa editezi si style.css ca sa iasa ceva bine.
Mai citesti o data siteafiliere.com/modificarea-unei-teme-wordpress-pentru-afisarea-produselor-din-campaniile-2parale/ cu atentie, vezi ce bucata de cod trebuie modificata si iti garantez ca daca ai rabdare si incerci sa intelegi ce modifici acolo, va iesi treaba buna.
Dupa aceea mai adaugi un plugin de paginare (wp-pagenavi), unul pentru breadcrumbs, ceva modificari in sidebar si iese fix ca in exemplul tau.
E de munca, niciodata nu vei gasi exact ce vrei de-a gata.
3 out of 3 members found this post helpful.
Puteai sa zici asa de la inceput, ma scuteai de scris ditamai textul
Recomand Taxonomies, astea te ajuta sa grupezi continutul.
Uite aici un film artistic de 4 min. Trebuie sa editezi in functions.php din tema de Wordpress.
Screenr - andiraduta: Cum se creaza taxonomies in Wordpress
Si un tutorial complet pentru taxonomies: Introducing WordPress 3 Custom Taxonomies | Nettuts+
Ah, si pagina de unde am dat copy-paste: http://justintadlock.com/archives/20...tom-taxonomies
Ultima modificare făcută de andyradutza; 31st May 2012 la 01:05.
Motiv: completare