Am si eu o problema cu Link2 2Parale
Am instalat scriptul pe un site si as dori sa nu imi converteasca in link 2parale pagina principala a unui anumit site.
Intrebare este: cum as putea seta sa nu faca conversia acelei pagini?
Am si eu o problema cu Link2 2Parale
Am instalat scriptul pe un site si as dori sa nu imi converteasca in link 2parale pagina principala a unui anumit site.
Intrebare este: cum as putea seta sa nu faca conversia acelei pagini?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu poti evita conversia anumitor linkuri (in functie de pozitie sau URL). Ce poti face, insa, este sa eviti convertirea linkurilor dintr-o anumita campanie (Sa zicem 2parale.ro/campaigns/whatever).
In exemplul de mai sus "whatever" trebuie sa reprezinte slug-ul campaniei, asa cum e el in 2Parale.
Cu aceasta valoare, trebuie sa te duci in pagina de setari a lui Link2 (vezi imagine) si sa introduci ca si negative keyword acel slug (vezi sintaxa).
Salvezi si la urmatorul refresh al cache-ului (maxim 30 de minute) ar trebui ca linkurile catre acea campanie sa nu mai fie convertite prin 2Parale.
Pentru programatori:
Daca te pricepi la Javascript, poti sa te uiti in sursa JS a instantei tale de Link2, sa vezi ce face el si sa replici comportamentul doar pentru anumite linkuri. Esential este sa folosesti obiectul JSON de la adresa link2.2parale.ro/js/<public-token>/campaigns, unde <public-token> este identificatorul instantei tale de link2.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)