Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Afiliere: Magazin sau recenzii?

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit Afiliere: Magazin sau recenzii?

Discutam cu un prieten acum cateva zile despre un magazin afiliat.

El spunea ca este mai bine un website cu recenzii si linkuri de afliat in articole, astfel vizitatorul crede ca tu nu ai nici o legatura cu produsul si astfel castigul creste.

Eu inca am ideea sa fie un simplu magazin afiliat si sa arate ca un magazin, cu recenzii si toate datele despre produs.

Ce parere aveti? Propuneri?

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt de acord cu prietenul tau. Vor cumpara de pe link-ul de afiliat in functia de recenzia facuta de tine si vor avea incredere sa cumpere pentru ca stiu la ce sa se astepte, e cam nasol, ca nu poti sa faci acele recenzii aiurea ci trebuie sa folosesti acel produs sa iti dai seama ce e cu el, deci e mai mult de munca. Iti recomand sa vezi pe pretmic.com cum sta treaba cu recenziile, pe el posteaza userul balauru8269 ca afiliat al emag. Succes

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Robi09 Vezi Post
    astfel vizitatorul crede ca tu nu ai nici o legatura cu produsul si astfel castigul creste.
    iarta-ma, e o gresit ce spui tu. O recenzie ca si text original iti va atrage multe vizite foarte naturale din google, inclusiv pe longtails, iar de aici vei avea un CTR cu siguranta mai ridicat. Ca si exemplu, pe laptopuri sunt 20.000 cautari lunare, dar e un termen general, chiar daca esti pe primul loc pe cautare, vei avea o conversie micuta. In schimb, poti sa ai surpriza ca esti primul pe o expresie cu numar f mic de cautari gen "laptopuri cu ecran glossy" si ai o conversie imensa, pentru ca este o cautare mai specializata, vizitatorul este mai decis in ceea ce isi doreste ca si achizitie.

Nu este problema ce crede vizitatorul, este important sa gaseasca informatiile in deplina concordanta cu cautarea efectuata in google, continuand exemplul de mai sus, daca el ajunge pe siteul tau dupa ecrane glossy si tu ai doar o simpla referire la subiect, conversia scade, daca dezbati subiectul, sa zicem, descriind tehnologia, enumerand avantajele, eventual si insotind de poze, ei bine, conversia ta va creste exponential.

Nisa de IT si electro este perfecta pentru genul acesta de recenzii, comparatoare de pret, etc, sunt zeci si sute de cautari adiacente unui keyword puternic pe care il poti exploata doar prin continut, fara sa te obosesti cu linkuri sau mai stiu eu ce. Pe fashion, merge mai bine varianta de magazin sau catalog, pe simplu motiv ca nu prea ai ce recenzie sa faci la o rochie Sunt produse ce se vand doar din poze, sau doar din pret. Practic, fiecare nisa are solutia ei pentru o conversie cat mai buna.

Am zis de x ori "conversie" pentru ca vei descoperii ca este cu mult mai importanta decat numarul de vizitatori/clickuri trimise catre 2p sau ce sistem de afiliere vrei. Cand vei fi si mai ""rafinat" in experienta ta in afiliere vei supraveghea atent alta valoare, cea a venitului per 100 de clickuri ( adica, daca ai livrat 100 clickuri catre sistemul de afiliere si din aceste clickuri ai obtinut comisioane de 32 ron ca si ex. )
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 1st November 2011 la 18:13.

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Da, am inteles. Dar daca fac un magazin online afiliat si la fiecare produs fac o recenzie + toate detaliile nu este mult mai bine? Vreau sa incerc marketingul afiliat si doar imi fac temele .

A mai fost cineva afiliat cu eBay/Amazon ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Program afiliere magazin parfumuri
    De mazzury în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th September 2011, 20:14
  2. Recenzii Filme!
    De DaniJurma în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th January 2011, 00:29
  3. Afiliere magazin online
    De Fabius în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 11