sa fim seriosi, nu vindem rochii... asta odata, doi la mana, nu le pozam noi, imaginile sunt date de furnizor. si a treia... cred ca exagerezi, sunt cateva produse cu imagini slabe dar nu este o chestiune generala.
sa fim seriosi, nu vindem rochii... asta odata, doi la mana, nu le pozam noi, imaginile sunt date de furnizor. si a treia... cred ca exagerezi, sunt cateva produse cu imagini slabe dar nu este o chestiune generala.
Sau pus un dry cooker deasupra plitelor si aragazelor, explicand cum se completeaza de minune, sporind sanatatea si econosmind uleiul. Din start cateva milioane de gospodine targetate. Pentru mai multe idei care mai de care mai geniale te-astept cu oferta-n pm, ajunge un off-topic aici.
Retired
Vointa ta este ordin! Done:
Incearca sa asculti la casti, vezi ca merge doar pe o casca, special creat ca sa asculti si ce se vorbeste ambiental.
Descrierea aragazului (plita) este geniala, de la diametrul unui ochi, pana la ... va las sa descoperiti!
Daca mai ai idei, posteaza oricand, Kidu are solutii instant!
Off: Nu ma intereseaza comentarii de genul: penibil, caterinca, unde e Bianca ?, pierdere de timp, inutil etc. Se stiu toate astea! Incercati sa veniti cu idei constructive!
Ofer 5 usd celui care ghiceste modelul (produsul) din prezentare!
Ultima modificare făcută de Tom; 20th October 2013 la 00:56.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)