Pagina 15 din 16 PrimulPrimul ... 513141516 UltimulUltimul
Rezultate 141 la 150 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Si acum putin off-topic: ca tot suntem la capitolul 2parale, am o sugestie pt noua versiune a 2performant, pe care ziceai ca urmeaza s-o lansati. La Add from feed, cand cauti dupa un keyword, faceti in asa fel incat sa intoarca rezultate si care contin anumite caractere, nu neaparat un cuvant exact. De exemplu, daca vreau sa caut "paltoane" sa zicem, daca scriu palton imi intoarce nush ce produse, dar daca scriu palto, nu-mi intoarce nimic, ceea ce mi se pare putin eronat. As vrea sa vad si produsele pentru "palton" si pentru "paltoane" si atunci pot pune "palto" si el sa-mi arate toate produsele care au in nume palto. nu-i mare chestie, un simplu like in Select-ul sql... nu inteleg exact cum ati facut, de ce verificati prezenta keyword-ului exact, insa mi s-ar parea foarte util sa pot cauta si doar o parte din cuvant, ca sa vad si variantele pt singular/plural, masculin/feminin.
    Mi-a placut aia cu SELECT ... LIKE.

2Performant / Advanced Searching

Si inca un feature request. Daca se poate, adaugati optiunea sa se poata scurta url-urile cu bit.ly de exemplu, ar fi util pt tracking, pe langa ce ofera 2parale[COLOR="Silver"]
    Incepand cu 1.0 vei avea un WP hook in care poti face ce vrei tu, inclusiv sa scurtezi cu bit.ly sau cu ce alt shortner doresti.

Inca o chestie, daca se poate: sa ii rugati pe advertiseri sa-si updateze mai des feed-urile de produse. Eu nu inteleg ce mare chestie, avand in vedere ca ei au oricum o baza de date cu toate produsele, stocul lor, etc. La un anumit site, nu dau nume, pe site avea cateva zeci de produse, chiar sute, iar in feed doar vreo 20... E diferenta mare zic eu. Pt ei, sa genereze feed-ul cu produsele actuale e ca si cum le-ar afisa pe site. E aceeasi chestie aproape, doar ca in alt format, dar oricum asta il defineste o singura data per item si apoi il are pus intr-o bucla... Mare branza
    Daca nu dai nume, putin probabil sa primesti solutii. Zic...

Also, iti recomand ca in cazul in care nu stii exact despre ce mecanisme este vorba in spate, sa incerci sa te gandesti de 2 (3, 4...) ori inainte de a lansa comentarii de genul "mare branza". Vezi cazul cu SELECT ... LIKE de mai sus.

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu cred ca trebuia deschis un topic nou pentru ce am eu de intrebat, sper ca nu va suparati ca intreb aici.
    Daca tot vorbim despre 2parale, care sunt regulile pentru magazinele inscrise in ceea ce priveste feed-urile de produse?

Am dat peste feed-uri in care la "descriere" erau trecuti doar autorii unei carti, am dat de un magazin care-si punea singur linkul prin 2parale in feed, tot la descriere. Nu exista niste norme pe care magazinele trebuie sa le respecte cu privire la feed-urile de produse pe care le adauga? Sa nu mai vorbim despre descrieri de produse gen "Chiloti xxl - Descriere produs "Chiloti xxl din bumbac".

Ce se poate face in cazul lor? Eu am mai trimis mailuri si mi-a raspuns Adriana, de la 2parale...s-au contactat advertiserii, dar rezultate momentan zero.
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

tehnicsmart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Posturi
    49
    Putere Rep
    28

Implicit

In legatura cu subiectul acesta.
    Eu folosesc campania MarketOnline , si am comisione anulate in medie de 30% . Le-am trimis mesaj privat in legatura cu aceste comisione anulate sau/si modificate ( Exp: de la 10 ron - 1 ron ) . Mau intrebat daca vreau dovezile cu privire la aceste comisioane , si le-am spus ca da . Mi-au trimis pozele in care se vede clar de ce a anulat (Cel mai des motiv intalnit este cauzat de cumparator , pentru ca telefonul pus ori nu este bun ori nu raspnude) . Deci parerea mea este ca ar trebui ca campaniile aflate de pe 2paralele sa fie obligate sa aiba dovezi clare cu privire la anularea sau modificarea comisionului .

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de somnulescu Vezi Post
    Sa nu mai vorbim despre descrieri de produse gen "Chiloti xxl - Descriere produs "Chiloti xxl din bumbac".
    Pai si tu ce ai dori acum? Sa ai o descriere extrem de documentata astfel incat tu sa iei feedul si sa-l pui pleasca pe site? Daca nu te satisface ceea ce-ti odera ei documenteaza tu mai departe.
    In legatura cu linkurile din descriere. Adapteaza-ti platforma astfel incat sa corespunda tuturor problemelor de acest gen. Daca insa folosesti o platforma free de pe net te pot asigura ca mereu vei avea nemultumiri.

Ei ti-au dat produsele acum e treaba ta ce faci cu ele. Si ai urmatoareale posibilitati:
    1. Iei feedul si adaugi produsele pleasca pe saitul tau
    2. Iei feedul si unde nu-ti convine documentezi produsele mai departe si asta presupune o platforma un pic mai avansata adica ceva investitii
    3. Te lasi

In concluzie atat timp cat 2parale respecta standardele feedurilor nu vad ce ar putea face vis a vis de asemenea nemultumiri legate de calitatea continutului din descriere sau titlu.

Personal si eu sant nemultumit de cateva feeduri ale catorva magazine cu potential de conversie dar asta e. Nu pot trage magazinul la raspundere ca nu-mi ofera tot ce au ei in baza de date despre un produs. Asa ca le voi edita si documenta personal.

P.S : din exeperienta personala iti spun ca extrem de putine siteuri inclusiv cele de afara iti vor pune la dispozitie toata documentatia unui produs asa cum o au ei. Mai trebuie sa contribui si tu cu ceva sa particularizezi acel produs astfel incat sa te ajute si pe tine sa-l vinzi si sa ajuti si magazinul in acelasi timp sa acopere nisa mai bine pe mai multe cuvinte cheie.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 12th October 2011 la 22:34.

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu puneam doar intrebari, ce-as dori? As vrea ca advertiserii sa depuna efort si nu sa tranteasca niste texte intr-un feed.
    NU toti advertiserii fac asa, am gasit cativa (insa care erau vitali pentru siteurile mele), am contactat 2parale, mi-au raspuns dar problema e inca in aer.
    Gandeste-te la un magazin de lenjerie, daca vrei sa aduci toate produsele pe siteul tau iar acestea nu au descrieri corespunzatoare, ar insemna mii de produse pentru care sa faci research.

Ideea mea era ca fiecare dintre noi depune efort sa ridice un magazin de afiliat si ar fi frumos ca si unii dintre advertiseri sa faca acelasi lucru. Nu am cum sa-i oblig, doar sa le atrag atentia, pentru ca daca afiliatii nu le publica produsele atunci nici ei nu vand. Ar trebuie sa fie o situatie WIN-WIN.

Nu am cerut niciodata TOATA documentatia, doamne ferestre, doar si la magazinele alea lucreaza niste omului care fac descrierile, le traduc, le modifica. Dar nu mi se pare corect ca pe siteul tau sa apara descriere de 40-50 cuvinte si tu sa-mi dai 10+ un link fortat "citeste mai departe".
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Oaaai baieti.....eu acum de 2 luni am inceput cu 2parale dar deja imi este frica cu comisioanele(am bagat siu eu niste bani si munca in el)

klaucs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    41
    Posturi
    95
    Putere Rep
    29

Implicit Comisioane respinse

Va prezint situatia mea legata de comisioanele respinse pentru nisa Ceasuri. "Colaborez" doar cu un singur advertiser (pentru cei curiosi, NU este vorba de Biro sau Time24).

Luna August: 6 comisioane din care 1 comision respins (avand ca valoare 7,6% din comisioanele inregistrate)

Luna Septembrie: 6 comisioane din care 3 comisioane respinse (avand ca valoare 40,2% din comisioanele inregistrate)

Luna Octombrie: 3 comisioane din care 2 comisioane respinse (avand ca valoare 71% din comisioanele inregistrate) si 1 comision in asteptare.

Trecand peste aceasta problema, motivele respingerii sunt:
    - Solicitare client, motiv necunoscut. (3)
    - Marfa lipsa stoc. (2)
    - Client neserios (1)

Cea mai recenta intamplare a fost respingerea unui comision de 53.83 RON (pentru cei care nu au incercat aceasta nisa sa nu viseze la comisioane de genul constant, pentru ca media comisioanelor nu trece de 20 RON). Acest comision a fost inregistrat pe Oct 13, 2011 la 17:48 si a fost respins a doua zi la ora 12:35, invocand motivul Marfa lipsa stoc. Tin sa precizez ca produsul respectiv avea status Disponibil la comanda. Livrare in 24 - 48 ore.
    Am incercat de doua ori un dialog cu Advertiserul respectiv dar nu mi s-a raspuns la nici un mesaj.
    Acest lucru NU pot sa spun si de 2parale, acestia fiind foarte prompti.

Acum probabil sunt eu prea ghinionist si aduc advertiserului multi clienti neseriosi, ce comanda un produs iar a doua zi solicita anularea comenzii din motive necunoscute, asta desigur daca nu cumva magazinul e pe Marfa lipsa stoc.

Sunt curios daca alti afiliati la advertiserul respectiv sunt in situatii similare, sau macar afiliati la aceasta nisa. Ma multumesc si cu DA sau NU, in caz ca nu doriti sa impartasiti "secrete de Stat"

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ai avut noroc cu comisioane de 53 ron, eu in aceeasi campanie nu prind decat de 4-8 lei. Ce-i drept nu am foarte multe comisioane la ei, pt ca nu prea convertesc, deci nu pot sa fac o statistica corecta asupra celor respinse. Ce pot sa-ti confirm insa, e ca nici celelalte 2 campanii nu stau mai bine.

La TimeXX la mine procentul din valoare a celor respinse all time e undeva la 70%, iar ca numar undeva la 50%.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu nu inteleg cum un comision poate sa nu fie procesat timp de o luna . E clar ca genul acesta de magazine isi bat joc de afiliati.Ar trebui impus un termen limita.

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu am un comision ce asteapta aprobare de pe 31 august, ce mai pot sa zic de respectivul?!?
    Din pasiune, fotograf

Pagina 15 din 16 PrimulPrimul ... 513141516 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27