Intrebarea corecta dpmdv este "de ce sa mai lucrez cu acel advertiser"? 2Parale n-are produse in stoc.
2parale trebuie sa aiba grija ca magazinele sa isi respecte contractele, sa respecte afiliatii, sa scoata din sistem sau sa penalizeze acele magazine la care sunt anumite suspiciuni. Eu ma apuc si promovez un magazin si apoi imi dau seama dupa cateva luni ca este un tepar, dar munca mea din acele luni ramane, daca 2parale nu ia masuri in legatura cu acele magazine care incearca sa pacaleasca clientul, vine si alt afiliat care ia teapa.
Trebuie sa se impuna anumiti parametri minimi magazinelor direct in contract pentru a se mentine in 2parale.
de exemplu
- produsele care nu sunt in stoc sau lipsesc mai mult de 5 zile sa nu se poata comanda
- rata de respingere nu trebuie sa fie mai mare de X%, chiar daca este reala si nu este o pacaleala un magazin cu o rata mare de retur sau anulare comenzi nu trebuie sa fie acceptat in 2parale si chiar proprietarul ar trebui fie sa il inchida fie sa il refaca
- timp maxim de aprobare a comisionelor, dupa 20 zile de exemplu sa se aprobe automat.
- un fel de bonus pentru magazinele care aproba in termen mai mic de 10 zile
- specificarea clara a motivului pentru care sa anulat comanda (ideal ar fi ca in interfata de anulare a comenzilor sa fie predefinite anumite cauze de genul comanda anulata, nu a ridicat coletul, lipsa stoc, etc. astfel incat sa se vada in statistici care sunt cauzele la fiecare magazin)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama