Rezultate 1 la 10 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

Afișare hibrid

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Problema cu comenzile de valoare mare care (culmea) nu sunt finalizate o am si eu. In plus, unele dintre firmele din 2parale prefera sa dea o data pe luna accept / repins comenzilor in asteptare.

Problema e ca la sfarsitul lunii comenzile de valori mari nu sunt aprobate, celor de valori medii li se micsoreaza valoarea comisionului (nu am inteles cum de e posibil asa ceva, dar se pare ca e posibil) iar cele de valori mici sunt acceptate.

Eu am renuntat a considera 2parale ceva serios dupa aceste episoade "intamplatoare". Din pacate vad ca aceste lucruri vi se intampla si voua astfel incat pentru mine e clar ca unele dintre magazinele din program nu sunt serioase.

Cred ca e necesar ca cei care detin aceasta platforma sa efectueze niste verificari, aka. niste comenzi reale la magazinele suspecte. Sunt curios cate din ele o sa treaca in dreptul comenzii cuvantul "finalizat".
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cred ca e necesar ca cei care detin aceasta platforma sa efectueze niste verificari, aka. niste comenzi reale la magazinele suspecte. Sunt curios cate din ele o sa treaca in dreptul comenzii cuvantul "finalizat".
    Facem o petitie?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Facem o petitie?
    Eu sunt de acord. Ideea e ca magazinele care insala afiliatii si sistemul 2parale sa primeasca un mare BAN din sistem. Poate asa vor aprecia valoarea comenzilor care li se aduc de catre afiliati.
    Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nichita exact aceleasi sentimente ca si tine am si eu. Coincidenta la mine face ca cele 2 comisioane ce stau in asteptare de 2 saptamani sunt la acelasi magazin care mi-a respins aproape imediat 2 comisioane de valoare mare.
    Hmm. Lasa-ma sa ghicesc. E vorba cumva de un site de lenjerie intima ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27