FashionUp in Profitshare:
Castiga pana la 12% comisioane de la FashionUp - advertiser nou
FashionUp in Profitshare:
Castiga pana la 12% comisioane de la FashionUp - advertiser nou
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@Marius
Am spus la general pentru ca se aplica pentru toate. De aceea am si dat quote la mesajul tau ca sa se inteleaga ca e valabil si pentru acel context.
Nu se suprascrie/deduplica niciun cookie de afiliere prin campaniile eMAG pe bloguri sau orice alte medii.
Acum mai clar de atat as putea sa vin cu lista bloggerilor care au fost implicati in campania de BF, insa nu este un subiect care sa priveasca Profitshare sau sa aiba vreo legatura cu afilierea + e strict strategia advertiserului. Plus ca in realitate nu stiu si nici nu am de ce sa stiu lista respectiva; cum nu stiam ca @lovelife a avut campanie platita.
Ce stiu este ca link-urile stiu ca de forma emag.ro/?ceva identificator in capat.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 27th November 2013 la 23:25.
http://www.youtube.com/watch?v=SXOKjakdTA0Afiliere pe Youtube... la celelalte filmulete i-a fost lene sa comenteze, a pus un video cu pozele de pe eMAG si a tras un link profitshare in descriere.
![]()
eMAG și Elefant au reduceri de Black Friday29 | zoso blog
Vouchere de 10% din valoarea comenzii la emag in weekend. S-ar putea sa iasa comisioane si zilele astea, anul trecut cand au dat vouchere de ziua emag mi-a mers mai bine decat de BF.
RedHat - tare modalitatea de promovare ahahaha
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)