de 5 minute nici o vanzare http://profitshare.ro/homepage/update-total-sales
Au o problema in raportarea click-urilor, sistemul inregistrand mai multe. Asta viciieaza toate statisticile ce decurg din aceasta. Eu imi monitorizez separat click-urile catre PS, avand link-uri doar in site-uri proprii.
In cazul meu am surpriza sa constat ca desi am o crestere a traficului pe site-uri si click-uri ceva mai multe, comisioanele vin extrem de rar. Suspectez o problema dar nu stiu cat de meticulos fac verificarile in cazul in care reclami neinregistrarea de comisioane. Inainte de a se descoperi prima problema cu inregistrarea comisioanelor eu numai ce primisem un raspuns ca totul este in regula si ca se inregistreaza comisioane. A fost deci o verificare superficiala.
Luna trecuta lucrurile au mers bine. S-a schimbat insa ceva in platforma (stiti momentul cand nu se inregistrau click-urile). De atunci la mine lucrurile au inceput sa mearga rau. O vreme n-am avut comisioane deloc iar de cateva zile au inceput sa apara, unul la cateva zile...
In prima parte a acestei luni am rezultate rusinoase care imi recomanda sa "pun sculele in pod" si sa-mi iau gandul de la activitatile de genul asta. Cam asa stateau treburile ieri, la mijlocul acestei luni:
luna curenta.JPG
Din punctul meu de vedere ceva nu este bine. Cred ca o sa iau fiecare link in parte sa verific generarea cookie-urilor PS.
Am crezut ca doar eu ma confrunt cu aceasta problema, dar se pare ca nu...
Din punctul meu de vedere nu cred ca problema ar fi legata de cookie-uri, eu cred ca problema este in platforma dar se pare ca pe cei de la PS nu prea ii intereseaza astfel de lucruri, o sa isi dea seama probabil cand va fi prea tarziu pentru ei, asta daca si afiliatii vor deschide ochii si vor vedea ca exista si alte magazine de promovat.
Nu stiu unde ti se pare tie ca se inregistreaza prea multe click-uri ca la mine e exact invers, am vizite din ce in ce mai multe si click-uri destul de putine.
Cea mai avansata tehnologie se pare ca e prea avansata pentru noi. Toata lumea vede ca platforma nu functioneaza corect numai cei care se ocupa de ea nu vad sau nu vor sa vada acest lucru. E foarte simplu, de ce sa repare aceasta problema cand afiliatii promoveaza chiar si pe gratis, las-o ba ca merge asa, s-au obisnuit deja!
Cum? Si marmota invelea ciocolata![]()
a platit cu cardul.... i-au dat astia de profistshare 5000 de ron sa spuna minciuni + poza pe homepage ..suma rotunda
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu cred ca-s minciuni, din cand in cand mai cade si cate un comision gen. Zilele trecute am prins si eu unul de aproape 300 lei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)