Pagina 167 din 414 PrimulPrimul ... 67117157165166167168169177217267 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.661 la 1.670 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Asta e un lucru bun, poate se inspira si cei de la Altex
    cei de la ALTEX au deja asta
    rezerv.png

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Dar nu platesc comision daca se rezerva in magazin

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

Dar nu platesc comision daca se rezerva in magazin
    Destul de rau, zic!

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

"Amuzant" momentul când am sesizat cu coada ochiului că apare "profitshare.ro" după ce dau click pe ceva anume din newsletter-ul emag. M-am "luminat" ca un bec . Totul a devenit clar... de ce au făcut noua platformă și direcția în care se îndreaptă.
    Evident, recurența se reduce la câteva ore.
    Întreba cineva dacă se aplică aceeași politică și la newsletter-ul de la Flanco și pot zice că nu. Este clar că emag vrea să se "scuture" de o bună parte din afiliați... probabil și eu mă voi afla printre ei
    Sunt curios de reacțiile celor care "abia așteaptă să migreze pe noua SUPER-platformă"
    Mă bucur că v-am găsit și sper să găsim variante pentru "răposatul" profitshare.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    30

Implicit

Toata lumea este super entuziasmata acum insa dupa ce vor vedea ca lucrurile nu sunt chiar asa roz in noua platforma isi vor da seama ca au fost nerabdatori degeaba atata timp Banii se vor injumatati, pe mine chiar nu ma incalzeste sa am inca 100 de magazine in sistem, eu vreau sa am cu 100% mai multi bani Este evident, asa cum am scris si intr-un post anterior ca emag nu mai are nevoie de toti afiliatii, o sa pastreze doar pe cei care fac reclama multa pe bani putini, au destuli clienti chiar si fara noi.

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Ești optimist când spui "Banii se vor injumatati"... Eu cred ca s-a ridichiat ștacheta și dacă nu ai un nivel minim de clickuri (mii) și un sistem de newsletter propriu și multe multe like-uri, s-a tăiat macaroana cu totul. Mulți nu vor ști nici ce i-au lovit
    Dacă stau bine să mă gândesc... pot zice că abia aștept 1 iulie ... de fapt 1 iulie + 15 zile să vedem atunci "explozia de păreri". Desigur că este puțin jenant să ne găsim noi să protestăm, de parcă am avea un cuvânt de spus vis-a-vis de strategia gen "ciocan în moalele capului" cu resetarea zilnică a cookie-urilor. Până la urmă am câștigat un ban iar acum trebuie să căutăm alternative. Poate cei de la 2parale își freacă mâinile de bucurie!

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    30

Implicit

Mare dreptate ai, multi nu-si dau seama inca ce ne asteapta in PS 2.0. Dar nu e nimic sunt obisnuiti sa lasam capu' jos si sa tacem din gura.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Toata lumea este super entuziasmata acum insa dupa ce vor vedea ca lucrurile nu sunt chiar asa roz in noua platforma isi vor da seama ca au fost nerabdatori degeaba atata timp Banii se vor injumatati, pe mine chiar nu ma incalzeste sa am inca 100 de magazine in sistem, eu vreau sa am cu 100% mai multi bani Este evident, asa cum am scris si intr-un post anterior ca emag nu mai are nevoie de toti afiliatii, o sa pastreze doar pe cei care fac reclama multa pe bani putini, au destuli clienti chiar si fara noi.
    sunt perfect de acord cu tine, INSA unii afiliati nu se bazeaza doar pe afilierea cu emag.ro intelegi ? In ceea ce priveste emag.ro E LIMPEDE CA CRISTALUL ca vor sa scape de o parte din afiliati cum a spus si tibi78. E clar dupa modul in care suntem tratati, efectiv isi bat organul de noi din foarte multe puncte de vedere si e clar ca nu le pasa pentru ca ASTA E SI IDEEA... sa scape de unii! Deci eu nu dau 2 bani pe ce se intampla la MAGAZINUL emag.ro de o perioada buna de timp ... ma intereseaza restul advertiserilor ce vor intra in reteaua Profitshare si ce vor aduce nou in marketingul afiliat din Romania! si pentru asta AU TOATA SUSTINEREA MEA si sper sa faca treaba buna SI SA FIM MANDRII DE EI.

pe mine daca ma pui sa astept dupa ceva, imi spui ca dureaza ~1 luna si defapt stau juma de an, m-ai pierdut !!! PE VECI !!! pot sa imi spuna cat vor ca au facut multe teste, ca au testat nush ce afiliati, ma doare'n cot de testele respective !!! stiu, pe unii ii intereseaza. PE MINE NU! in timpul asta m-au incurcat cu asteptarea la foarte multe proiecte, ceea ce inseamna TIMP PIERDUT si BANI PIERDUTI!

degeaba noi afiliatii ne plangem atata pentru ca ei stiu foarte bine ce au de facut acolo, si daca deadeau 2 lei pe noi, muuuulte din chestiiile facute in ultima vreme nu ar fi fost facute. Dovada faptul ca au scazut foarte mult numarul de comisioane la multi afiliati.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Eh, pe de o parte astept dezamagirea afiliatilor, presimt ca pana in toamna scap de mare parte din concurenta aparuta peste noapte in 2013

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

Eh, pe de o parte astept dezamagirea afiliatilor, presimt ca pana in toamna scap de mare parte din concurenta aparuta peste noapte in 2013
    si asta poate fi un lucru bun ramane de vazut

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19