Daca sunteti asa sigura de ce nu ii dati in judecata? Desi este o pierdere de vreme si prevad ca o sa veniti la sfarsit declarand ca sistemul romanesc este corupt si ce victima sunteti in tot acest proces.
Nu vorbiti de principii si de respectarea regulamentului cand dumneavoastra prin posturile de aici incalcati clar una din regulile impuse de Emag. Ati postat cu intentia clara de denigrare inainte de a sti macar de ce vi s-au sters comisioanele si suspendat contul.
Nu inteleg ce incercati sa dovediti insa nu prostiti pe nimeni. Prin astfel de afirmari nu faceti altceva decat sa recunoasteti ca va simtiti vinovata si incercati sa dovediti ceva.Pe mine m-au acceptat impreuna cu site-urile mele, in numar de 5 care au fost inscrise in lista de la bun inceput, asa cum au cerut. Trebuiau sa nu ma accepte daca considerau ca unul din site-urile mele incalca una din conditiile de mai sus. Dar m-au acceptat, inseamna ca site-urile mele respectau conditiile de mai sus.
Mi-au permis chiar sa functionez in calitate de afiliat, m-au lasat sa generez linkuri text, widgeturi, etc adica sa folosesc instrumentele de promovare.

Răspunde cu citat