Da ce norocosi sunteti voi, mie mi-au schimbat din aprobat in anulat acum vreo o saptamana
Deci la nevoie nu se mai aplica unele reguli, e bine de stiut.
Da ce norocosi sunteti voi, mie mi-au schimbat din aprobat in anulat acum vreo o saptamana
Deci la nevoie nu se mai aplica unele reguli, e bine de stiut.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
ori renuntam ori o facem sa mearga cum trebuie. fiecare are de ales, ca-i retea, ca-i program, ca-i adevertiser sau afiliat.
eu inca mai sper ca se poate, totusi azi ma declar obosit de tot ce vad. foarte trist!
Adresa aia de mail. Un mail trimis la ei pe adresa aia deschide un ticket la ei in site undeva. Primesti in mail si un link spre ticketul ala unde poti sa vezi intreaga conversatie dintre tine si reprezentantul eMag/profitshare . Asta din ce-mi amintesc, eu inca astept un raspuns la un mail trimis![]()
Adica intri pe Telefoane Nokia - Specificatii, Preturi, Date Tehnice, Imagini, Detalii
Dai un click oriunde, se deschide emag - link afiliat.
Vand Advertoriale (pr 5)
Nu e ok deloc, dar hotul neprins e negustor cinstit, acum nu stau eu sa fac treaba altora si sa-l raportez mai ales ca nici eMAG nu sunt tocmai cinstiti din ce am observat din screnshoot-ul postat de Marius.
In luna noiembrie am batut recordul la comisioane anulate in profitshare si inca mai am destule in procesare, trag speranta ca vor indrepta balanta, insa deja proportia e de 40 aprobate si 60% anulate (ca valoare ma refer - ca aici ma doare cel mai tare).
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@Dragos pai se pare ca astia ne imping sa "ne descurcam". daca pe partea serioasa si pro nu merge atunci o luam ca-n strada. bani sa iasa in rest fiecare cu treaba lui. sigur noi suntem prostii care sa agita sa iasa lucrurile bine degeaba. timp si bani pierduti
@Vali îl vor prinde, oricum dacă se pretează la chestii gen cred ca are un trafic "imens"...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)