Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Google adwords si-a schimbat bugetul si mi-a facut campanie de 3000 EUR in China

Vizualizare arbore

Tataitzu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Google adwords si-a schimbat bugetul si mi-a facut campanie de 3000 EUR in China

Salut,

Am o mare problema cu un client, caruia acum o luna i-am setat un cont adwords. Am pus bugetul de 5 lei/zi, deci undeva la 150 lei/luna. Am pus anuntul in engleza si nu am setat nici o tara, in schimb am setat circa 13 limbi: Arabă; Coreeană; Engleză; Franceză; Germană; Italiană; Japoneză; Olandeză; Portugheză; Română; Rusă; Spaniolă; Turcă. Am dorit sa ma adresez, recunosc oarecum confuz, unor straini care pot fi in Romania sau in tarile mentionate mai sus.

Dupa 2 zile, clientul m-a sunat si mi-a spus ca Google i-a luat din cont 650 lei! Am considerat gresit ca asta e, o sa aibe o campanie de 4 ori mai scumpa si nu e mare nenorocire.

Din cauza ca am setat contul de adwords cu userul si parola de gmail a clientului, nu m-am dus la el pe laptop sa mai intru pe contul de adwords. Nu stiam ca pot face un cont de adwords independent de orice adresa de gmail, am aflat ulterior.

La randul lui clientul nu s-a mai uitat in contul de card din diferite motive de graba etc.

Cert e ca dupa o luna am descoperit ca Google i-a luat circa 3000 EUR din contul de card.
    Bugetul nu mai era setat la 5 lei/zi, ci la 500 lei/zi!
    Si si mai rau: toti acesti bani s-au dus absolut degeaba, pentru ca campania a avut loc 100% in China, in Beijing si Guangzhou, pe genul acela de siteuri fantoma, care nu folosesc la nimic: 89229.com, 5555e.com . Cine si de ce a dat clik acolo nu inteleg.

Deci de ce oare s-a setat contul de 100 de ori mai scump si de ce campania s-a dus in China, desi eu nu am setat limba chineza. Acum era setata. Si de ce au voie sa existe acel gende siteuri, exemplificate mai sus, care sunt facute numai si numai pentru adsense.

Deasemenea stie cineva unde pot scrie cumva direct lui Google, pentru astfel de probleme. Am incercat acum 2 ani pentru alte probleme si am ajuns defapt pe niste forumuri, eu crezand ca le scriu lor. Nu mi-a raspuns nimeni din partea Google niciodata.

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de Tataitzu; 9th February 2011 la 12:59.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Campanie Google Adwords
    De menum în forumul Adwords
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 11th February 2011, 13:04
  2. Campanie Google Adwords
    De menum în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th February 2011, 22:37
  3. problema campanie Adwords
    De jarrel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th November 2010, 12:22
  4. Campanie adwords
    De aka_eu în forumul Adwords
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2006, 04:35
  5. Help campanie adwords.
    De dany24ro în forumul Adwords