Ideea este ca nu poti "sterge" niciodata nimic din cont.

Orice, de la ad-uri, la campanii, raman pentru totdeauna in cont, pentru statistici.

Poti doar sa schimbi afisarea, din "afiseaza tot / doar cele active / etc".