Am nevoie de un tool care sa imi dea rapoarte vizuale ale datelor din Adwords. Stiu ca sint niste ppc management software tools dar nu stiu care sint ok sau ce solutii ar exista pe piata.
Deci, cine stie despre astfel de tool-uri, pls share.
Am nevoie de un tool care sa imi dea rapoarte vizuale ale datelor din Adwords. Stiu ca sint niste ppc management software tools dar nu stiu care sint ok sau ce solutii ar exista pe piata.
Deci, cine stie despre astfel de tool-uri, pls share.
Sa inteleg ca pentru rapoartele de Adwords nu folositi nimic visual? sau nu m-am exprimat eu bine...
Eu folosesc un tool in flash care accepta input in format CSV sau XML. Tool-ul e facut cu Adobe FlexBuilder si il folosesc pentru Adwords si nu numai.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cat e sau cum facem sa il vad si eu?
Mersi de raspuns.
Nu e de vanzare, nu e un produs bun de vandut, e doar o scula interna cu nspe formate. Insa nu e de imprumutat fiindca e parte din un sistem mai complex, e cam greu de extras doar bucata asta.
Acum sunt prins un pic cu altele, in cam 2-3 saptamani sunt mai relaxat cu treaba si poate extrag doar functionalitatea de Google Adwords din el. Nu promit insa nimic, ca timp stau prost.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Poate nu inteleg eu exact ceea ce iti trebuie - graficele pe care le face Adwords in rapoarte nu sunt utile?
Nu chiar.
Am vazut softuri care dau grafice si estimari vizuale mult mai pune, poti interpreta lucruri din ele.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)