Salut!
Am o problema cu uploadul bannerului la AdWords
Nu mi pot da seama de la ce este, bannerul este mai mic de 50 de kb si are marimea corespunzatoare; dar tot nu se incarca
Multumesc anticipat!
Salut!
Am o problema cu uploadul bannerului la AdWords
Nu mi pot da seama de la ce este, bannerul este mai mic de 50 de kb si are marimea corespunzatoare; dar tot nu se incarca
Multumesc anticipat!
Fii un pic mai precis: e vorba de banner pentru Content Network? Este de dimensiunile acceptate?
da, este banner pentru content network
este de 468x60, format jpg
am incercat sa uploadez si alte bannere de aceasi marime luate de pe net dar tot degeaba
Nu am mai intalnit problema asta; din pacate, din screenshotul tau nu-mi dau seama in ce consta eroarea.
Sa dezaprobe bannerele se poate intampla, dar sa nu se incarce... e mai ciudat. Incearca si cu alte bannere, inclusiv cu unele care le-ai mai incarcat cu succes.
Ultima modificare făcută de mike_ppc; 15th April 2009 la 16:36. Motiv: completare
Din cate am inteles de pe la oameni care lucreaza cu imagini pe content englezesc, sint probleme in privinta modului cum functioneaza Google.
Pana acum nu mi-a confirmat nimeni pe .ro in schimb.
Am incercat astazi cu acelasi banner si a mers :d
Ms pentru atentie!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)