Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Catalinux19 , daca ti-am dat reputatie negativa nu imi cauta nod in papura, daca doresti imi lasi PM si iti trimit copie dupa buletinul meusi cu mine in paralel.
Apropo sunt pe seopedia de ceva timp si nu am vandut nimic.... sooo ... si nici nu o sa vand ... cand o sa am ceva la vanzare am sa te anunt. Pana atunci le-am pus gratuit
@CrisTee Salut, cred ca nu ar trebui sa-l vinzi, cel putin nu in acest moment. Incearca sa-l dezvolti, tot pe aceeasi nisa, si dupa cum au spus deja ceilalti, poti face bani frumosi doar vanzand cate un guest post din cand in cand. Tocmai am cerut unei agentii care se ocupa de SEO lista site-urilor pe care le au la dispozitie pentru link building pe nisa sanatate (in ita) si mi-au trimis o lista cu preturi. Am sters site-urile din motive de privacy, dar l-am lasat pe cel mai scump ca sa iti faci o idee. In coloana B sunt preturile in euro.
img1.jpg
Prima data mi-ai spus ca "vin din filme".
ti-am aratat niste site-uri de unde poti CUMPARA (deci cineva vinde) la preturi la care se pare ca tu nu ai auzit (probabil esti obisnuit cu link-uri la 5 dolari bucata, pe site-uri cu alte zeci de links).
Ti-am dat 3 exemple concrete de 400, 200 si +100 de dolari. Ti-am mai lasat lista de unde poti cumpara advertorial la peste 100 de dolari. Peste 500 de site-uri.
In acea lista erau site-uri care vinde advertorial la 2, 3, 4, 5, 6, 700 si chiar peste 1.000 de dolari BUCATA! Le-ai vazut?
Nu te-ai linistit, si ai revenit. Visam la basme?
Prietene, aici sunt oameni care stiu sigur ca nu mi-ar vinde advertorial nici la 500 de dolari (chiar m-as bucura daca mi-ar vinde la pretul asta).
Si-mi spui ca pe acei oameni ii apuca plansul? lol
Si tot tu vi si ma faci "prost"?
In postul meu am spus ca eu am dat 200 de dolari pe un advertorial (de fapt, am luat 3 la pretul de 500 - de la acelasi client) si ca un prieten lua, pana mai anul trecut, 2.000 de lire anual pe un site de betting tips din UK.
Lucrez pe o nisa unde fiecare vizitator imi poate aduce, in medie, 0.50-1 dolari.
Daca tu crezi ca toti astia care dam atatia bani pe un link suntem prosti, e problema ta. Ramai la link-urile de 5 lei.
Ultima modificare făcută de p3tq; 16th February 2017 la 23:43.
fa dictionar tehnic din el, cauti kw-uri platite bine de adsense si tragi pe ele.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Multumesc tuturor pentru sfaturi si sugestii.
Din lipsa de timp si resurse pentru a il dezvolta, l-am vandut.
Va salut!
Si atat? Suntem curio$i!
$3600 pe repede inainte![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)