16th February 2017, 14:08
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
CosminAlexandru
@Robert Tocmai de aceea am spus , pentru ca omul spune avioane ...Este ireal ce debiteaza individul
daca si eu iti spun ca am vandut advertoriale cu $200, ma crezi?
Tocmai iti spuneam ca omul nu debiteaza. Chiar se vand advertoriale cu banii astia. Chiar si cu mult mai mult. Trebuie doar sa stii cui sa vinzi si cum sa te vinzi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
16th February 2017, 22:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Prima data mi-ai spus ca "vin din filme".
ti-am aratat niste site-uri de unde poti CUMPARA (deci cineva vinde) la preturi la care se pare ca tu nu ai auzit (probabil esti obisnuit cu link-uri la 5 dolari bucata, pe site-uri cu alte zeci de links).
Ti-am dat 3 exemple concrete de 400, 200 si +100 de dolari. Ti-am mai lasat lista de unde poti cumpara advertorial la peste 100 de dolari. Peste 500 de site-uri.
In acea lista erau site-uri care vinde advertorial la 2, 3, 4, 5, 6, 700 si chiar peste 1.000 de dolari BUCATA! Le-ai vazut?
Nu te-ai linistit, si ai revenit. Visam la basme?
Prietene, aici sunt oameni care stiu sigur ca nu mi-ar vinde advertorial nici la 500 de dolari (chiar m-as bucura daca mi-ar vinde la pretul asta).
Si-mi spui ca pe acei oameni ii apuca plansul? lol
Si tot tu vi si ma faci "prost"?
In postul meu am spus ca eu am dat 200 de dolari pe un advertorial (de fapt, am luat 3 la pretul de 500 - de la acelasi client) si ca un prieten lua, pana mai anul trecut, 2.000 de lire anual pe un site de betting tips din UK.
Lucrez pe o nisa unde fiecare vizitator imi poate aduce, in medie, 0.50-1 dolari.
Daca tu crezi ca toti astia care dam atatia bani pe un link suntem prosti, e problema ta. Ramai la link-urile de 5 lei.

Postat în original de
CosminAlexandru
Care sunt acele companii ? ai spus ca tu ai cumparat, acum un prieten care lua? Mai baiatule

Ma prietenul meu nu mai visati la basme sincer , pentru ca sunt multi creduli de chiar te vor crede , pai daca ala cere 200 usd per advertorial eu cat sa cer? 5000 ? Nu mai aruncati cu sume de genul, pe seopedia sunt webmasteri cu site-uri in top 10 romania , sau top 100 europa ... cand au citit ce ai scris tu ... ia apucat plansul instant... este usor sa scrii cifre dar foarte greu sa le ai. Fi-ti realisti, nu mai da-ti sfaturi si altora atunci cand nu sunteti in masura sincer.
Nu contesta nimeni, are un domeniu frumos , bravo , spor in dezvoltarea lui , daca il putem ajuta il ajutam.
Dar tu ai spus una si ai raspuns la alta amice + eu am intrebat cu totul altceva... si ne-ai raspuns pe dos.
Incetez polemica ... am 473 website-uri ..... Ma apuc sa vand cu 100 usd advertorialul ma imbogatesc
Ultima modificare făcută de p3tq; 16th February 2017 la 22:43.