Am voie sa pun reclame AdSense in chenarele pe care le am pe site-ul de anunturi?
Adica sa am 2-3 anunturi, apoi o reclama, iar anunturi, iar reclama.
Iar formatul sa fie exact acelasi, ca si cum acolo nu ar fi reclame Google
E legal?
Am voie sa pun reclame AdSense in chenarele pe care le am pe site-ul de anunturi?
Adica sa am 2-3 anunturi, apoi o reclama, iar anunturi, iar reclama.
Iar formatul sa fie exact acelasi, ca si cum acolo nu ar fi reclame Google
E legal?
nu prea e.. asta ar insemna inselarea vizitatorilor care cred ca acolo e un anunt.. daca faci asa ceva.. sai ai grija ca anunturile google sa nu semene cu cele de la tine pe site..
Nu ai voie.
For instance, if your site contains a directory of Flash games, you should not format the ads to mimic the game descriptions.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
damn...pai daca nu e ok, nu risc in niciun fel, le las asa cum sunt. Pe blog le-am pus prin continutul, e bine asa? Exemplu: easytutorials.net/unattended-setup/vista-installation-customization-windows-unattended-setup-part-1/
nu ai voie dar nu te baneaza decat daca iti face cineva report cred..
Daca schimbi culoarea la text sa fie diferita de ceea a continutului nu este nici o problema.
hmm... problema e ca prea multi webmasteri pun castigurile pe primul plan si ignora vizitatorii.
daca tu bagi 3 large box-uri de la Adsense care sa arate exact la fel ca si continutul si probabil o sa fie clickuite de vizitator, userul nu o sa revina pe un site de genul asta fiindca stie ca sunt mai multe reclame decat continut. Asadar, tu castigi valoarea unui click, dar pierzi un vizitator.
eu ti-as sugera sa bagi reclama intr-un colt, vizibila si utilizatorii o sa dea click doar daca sunt interesati de anunt, nu si din greseala.
Pai nici nu intentionez sa dea din greseala, vreau doar sa le vadaDe asta am pus AdSense si in stanga sub meniu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)