E legal sa pun ad-uri si din alte servicii daca folosesc AdSense?
Daca da, ce imi recomandati?
Intreb pt ca mai toti pe care i-am vazut cu AdSense, au numai AdSense![]()
E legal sa pun ad-uri si din alte servicii daca folosesc AdSense?
Daca da, ce imi recomandati?
Intreb pt ca mai toti pe care i-am vazut cu AdSense, au numai AdSense![]()
SursaAnunţuri şi Servicii Competitive
Pentru a evita confuzia utilizatorului, nu permitem publicarea anunţurilor sau a casetelor de căutare Google pe site-uri de Web care conţin şi alte anunţuri sau servicii formatate pentru a utiliza acelaşi aspect şi culoare ca şi anunţurile sau casetele de căutare Google de pe acel site. Deşi puteţi să vindeţi anunţuri direct de pe site-ul dvs., este responsabilitatea dvs. să vă asiguraţi că aceste anunţuri nu pot fi confundate cu anunţurile Google.
Poti sa pui orice tip de reclame alaturi de google adsense. Singura conditie, asa cum a citat si will mai sus e sa nu fie formatate identic cu reclamele adsense.
Nu stiu motivatia altora dar eu nu pun alte reclame pe site-urile mele din mai multe motive:
- tot ce am incercat produce maxim 10% din cat produce adsense-ul
- majoritatea sistemelor de publicitate sunt mai deranjante pt vizitatori decat adsense-ul
- intamplator sau nu, cand am adaugat alte reclame, adsense mi-a scazut CPC-ul, ceea ce ma face sa cred ca mai multe reclame scad scoring-ul paginii in ochii adsense.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Iti recomand neogen, si sa stii ca daca stii sa il folosesti, castigi mult mai bine decat adsense.
Pe langa asta primesti banii foarte rapid in cont bancar.
Iti recomand adsense+neogen.
neogen da minim 5 eurocenti pe click.
Desi are un CTR foarte mic ,il poti creste daca stii cum sa le asezi in pagina si ce unitati sa asezi.
cat timp nu ai bannere sau linkuri la site-uri de pariuri, mp3, warez e ok![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)