Am voie sa pun reclame AdSense in chenarele pe care le am pe site-ul de anunturi?
Adica sa am 2-3 anunturi, apoi o reclama, iar anunturi, iar reclama.
Iar formatul sa fie exact acelasi, ca si cum acolo nu ar fi reclame Google :)
E legal?
Versiune printabilă
Am voie sa pun reclame AdSense in chenarele pe care le am pe site-ul de anunturi?
Adica sa am 2-3 anunturi, apoi o reclama, iar anunturi, iar reclama.
Iar formatul sa fie exact acelasi, ca si cum acolo nu ar fi reclame Google :)
E legal?
nu prea e.. asta ar insemna inselarea vizitatorilor care cred ca acolo e un anunt.. daca faci asa ceva.. sai ai grija ca anunturile google sa nu semene cu cele de la tine pe site..
Nu ai voie.
Citat:
For instance, if your site contains a directory of Flash games, you should not format the ads to mimic the game descriptions.
damn... :D pai daca nu e ok, nu risc in niciun fel, le las asa cum sunt. Pe blog le-am pus prin continutul, e bine asa? Exemplu: easytutorials.net/unattended-setup/vista-installation-customization-windows-unattended-setup-part-1/
Nu prea ai voie dar se practica destul de des.
Daca faci mici modificari de culoare cred ca nu e nici o problema. Am vazut zeci de site-uri care fac asta de mult timp si nu au fost banati; ramane insa decizia ta.
nu ai voie dar nu te baneaza decat daca iti face cineva report cred..
Daca schimbi culoarea la text sa fie diferita de ceea a continutului nu este nici o problema.
hmm... problema e ca prea multi webmasteri pun castigurile pe primul plan si ignora vizitatorii.
daca tu bagi 3 large box-uri de la Adsense care sa arate exact la fel ca si continutul si probabil o sa fie clickuite de vizitator, userul nu o sa revina pe un site de genul asta fiindca stie ca sunt mai multe reclame decat continut. Asadar, tu castigi valoarea unui click, dar pierzi un vizitator.
eu ti-as sugera sa bagi reclama intr-un colt, vizibila si utilizatorii o sa dea click doar daca sunt interesati de anunt, nu si din greseala.
Pai nici nu intentionez sa dea din greseala, vreau doar sa le vada :) De asta am pus AdSense si in stanga sub meniu.