Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Am voie sau nu?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Am voie sau nu?

As vrea sa fac un website pe care voi scrie articole din reviste pentru fete. Intrebarea ar fi: am voie sa scriu articole pe websiteul meu, din revistele altcuiva?
    Eu am inteles ca as avea voie dar maxim 500 caractere si sa mentionez sursa.

----------------------

As vrea sa fac si un website de ziare online, tot asa, o echipa sa scrie articole importante din ziare. Cat de legal este? Ce compromisuri ar trebui sa fac?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

In principiu nu ai voie sa scrii articole preluate din orice sursa fara acordul detinatorului drepturilor de autor pentru acel material.
    Daca primesti acordul editurii (n-as crede, dar poti incerca) atunci nu e nici o problema.
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Dar si cu stirile din ziare e tot asa mare pericol? Ma gandesc ca nu sta nimeni sa vada de unde am luat eu stirile atata timp cat toti au stiri pe bloguri din diverse surse.
    Am doua variante: specific sursa sau modific putin textul.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

de ce te chinui sa le scrii cuvant cu cuvant ? tu-ti dai seama ca piezi timp enorm si e posibil sa aiba ziarul/revista respectiva varianta online si sa fie considera continut duplicat si implicit sa aduca valoare 0 site-ului tau? Cel mai usor te inspiri din cateva surse si te apuci sa incropesti un articol cu cuvintele tale si cu parerea ta Poate-l faci si mai repede, poate-l scrii si mai bine si oferi o perspectiva unica asupra "problemei"

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    de ce te chinui sa le scrii cuvant cu cuvant ? tu-ti dai seama ca piezi timp enorm si e posibil sa aiba ziarul/revista respectiva varianta online si sa fie considera continut duplicat si implicit sa aduca valoare 0 site-ului tau? Cel mai usor te inspiri din cateva surse si te apuci sa incropesti un articol cu cuvintele tale si cu parerea ta Poate-l faci si mai repede, poate-l scrii si mai bine si oferi o perspectiva unica asupra "problemei"
    Da, e si asta o idee, insa , e o gramada de munca si cu astea...

Am vrut sa ma iau de mai multe proiecte dar acum s vad, sa imi calculez putin timpul si puterile sa vad ce fac si la ce renunt. Ar fi:

bravo-girl - articole din reviste de fete, insa , aici e mai greu ca baiat sa iti dai seama ce place fetelor , ce vor ele sa gaseasca pe un site de genul asta si cu ,continutul din reviste , s-ar putea sa fiu penalizat.

site de stiri - trebuie o echipa de cel putin 2-3 oameni care sa scrie zilnic cel putin 5 articole fiecare. Si asa ar fi un numar destul de mic de pagini pe luna si nu stiu ce profit ar putea iesi avand in vedere munca depusa.

site de jocuri online - la asta trebuie sa mai aranjez siteurile si sa le promovez, s-ar putea sa scoata ceva profit mai incolo

un dex online - avantajul ar fi ca vor fi foarte multe pagini , extrem de multi vizitatori , insa , munca este pe masura. Sunt cateva sute de muu de cuvinte ce trebuie scrise si explicate. Trebuie o echipa destul de mare daca nu vreau sa il termin peste 20 de ani.

site pentru pasti - nu stiu daca mai am timp pana la pasti, ca degeaba ma grabesc daca nu scot macar 20-30 usd acum de pasti. Aici as putea sa fac un simplu blog cu articole , poezii , felicitari si sa-l promovez.

Ce ziceti voi, de care ar merita sa ma apuc si sa le si continui si care sa le las deoparte? Am nevoie de niste pareri, idei , sfaturi.

Multumesc anticipat! edy

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

eu zic sa te ocupi de ce iti place tie cel mai mult mai bine te ocupi de cateva proiecte si le faci bine de tot decat sa ai multe si degeaba... Si eu am 30-40 de bloguri cu domenii proprii pe diverse nise dar mi-am dat seama ca n-are rost sa ma ocup de toate pentru ca fac treaba prost si m-am limitat la 3-5 proiecte dar care primesc toata atentia mea.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

eu zic sa te ocupi de ce iti place tie cel mai mult mai bine te ocupi de cateva proiecte si le faci bine de tot decat sa ai multe si degeaba... Si eu am 30-40 de bloguri cu domenii proprii pe diverse nise dar mi-am dat seama ca n-are rost sa ma ocup de toate pentru ca fac treaba prost si m-am limitat la 3-5 proiecte dar care primesc toata atentia mea.
    Da, e mai bine asa.
    Cred ca o sa ma ocup de cel de pasti , vreo 2 luni, dupa aceea cntinui cu celelalte.

Am plecat la scoala, ne mai citim diseara. Mersi mult pentru tot! O zi buna!

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

eu zic sa te ocupi de ce iti place tie cel mai mult
    Subscriu, cu o singura precizare: daca vrei profit, apuca-te sa scrii despre ce te pasioneaza SI la care te si pricepi!
    Plus ca profitul vine in timp... mie itXpert.info a inceput sa-mi aduca profit dupa aproximativ un an de munca zilnica... si ar mai incape (din pacate n-am timp destul sa ma ocup de el)
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de thefan Vezi Post
    Subscriu, cu o singura precizare: daca vrei profit, apuca-te sa scrii despre ce te pasioneaza SI la care te si pricepi!
    Plus ca profitul vine in timp... mie itXpert.info a inceput sa-mi aduca profit dupa aproximativ un an de munca zilnica... si ar mai incape (din pacate n-am timp destul sa ma ocup de el)
    Pai daca ar fi sa fac doar ce imi place as ajunge la muzica , motociclism si culturism, poate si un forum de jocuri.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

uite ceva pe motociclism si culturism ar da destul de bine daca poti sa aduci plus valoare in online pentru ca sunt multi interesati de informatii de calitati in nisele respective.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. AdSense referrals - E voie?
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th March 2009, 17:09
  2. Este voie?
    De AslPls în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th December 2008, 12:20
  3. E voie?
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8