Nasol rau de tot... ma ingrozesc cand ma gandesc ca si de pe IP-ul meu se acceseaza 3 conturi de adsense in mod regulat din cauza faptului ca am facut o retea de "bloc", iar cateodata se acceseaza de pe acelasi calculator unele conturi.
Am ajuns sa ma rog eu de unul dintre cei care au cont de AdSense sa isi verifice mai atent site-ul, sa modifice diferite chestii pe site ca sa nu i se intample sa incalce TOS-ul.. tocmai din aceeasi cauza... pentru ca ma gandesc ca daca ia el ban, iau si eu in mod automat fara nici un fel de justificare.
Atat de mult ne-am contrazis incat a trimis email la AdSense sa ii verifice site-ul daca este OK. Iar faptul ca au trecut deja vreo 10 zile de cand a trimis mail-ul fara nici un fel de raspuns de la AdSense, creste tensiunea la maxim.
Cine o sa ma creada pe mine ca nu am nici un fel de lagatura cu ceilalti in cazul in care unul dintre ei face ceva care incalca TOS-ul???
Sunt total revoltat de aceasta practica de a inchide conturi dupa ureche, fara motive specificate clar pentru fiecare cont in parte!
Mai cunosc un caz al unui prieten total asemanator care in cele din urma s-a resemnat cu gandul ca el e in Romanica, iar gugal in America si nu poate sa faca mare lucru... si uite asa se ajunge in Black SEO cu retele de site-uri generate in mod automat de tot felul de programe si zeci de conturi deschise pe numele lu' bunica, matusa s.a.m.d.
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma enervez cand aud de asa ceva.
Daca intra si in Romania din start cu astfel de practici care creaza frustrare, nu vor avea altfel de rezultate, decat cele pe care le-au avut si in SUA, unde multi au trecut pe black din frustrare. Si atunci chiar te doare undeva daca iti da ban pe cont... oare la asta vor sa ajunga si in Romania???
Iti urez multa bafta Tudi (daca esti curat) si eventual tine-ne la curent cu evolutia problemei.

Răspunde cu citat