Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 79

Subiect: Help! Suspendare in Masa de Conturi AdSense

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu erau pe firma. Si nu ii putem da in judecata pt ca sunt bine acoperiti in TOS. ASta e mesajul care l-ai trimis inapoi...

Bună ziua,

Vă mulţumim pentru informaţiile suplimentare furnizate. Totuşi,
    după ce am revizuit cu atenţie datele contului şi după ce am luat în
    calcul feedback-ul dvs., ni s-a confirmat din nou că aveţi un cont
    care prezintă un risc considerabil pentru agenţii noştri de
    publicitate. Din acest motiv, nu vă putem reactiva contul.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Vă reamintim să nu răspundeţi acestui e-mail dacă aveţi
    întrebări despre contul dvs. sau despre măsurile pe care le-am luat. Puteţi
    găsi mai multe informaţii vizitând
    https://www.google.com/adsense/suppo...y?answer=57153.

Cu sinceritate,

Echipa Google AdSense
    Adica ne fura de 60,000$ si nici nu se sinchisesc sa raspunda cu un om? Baga robotul la inaintare?

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Esti sigur ca nici unul din posesorii celor 4 conturi nu au facut nimic dubios ? Nu vreau sa fi misogin dar , cand vine vorba de chestii mai tehnice, eu nu prea am mare incredere in fete
    Cred ca cel mai bine ar fi sa ii iei la intrebari pe ceilalti posesori de conturi care au avut legatura cu al tau si sa aflii daca a facut cineva, poate chiar din greseala, vreo prostie.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Ma refeream la postul asta: Evaluare Website www.epic-warcraft.com

"Resources" nu e permis, deoarece induce vizitatorul in eroare cu privire la faptul ca sunt reclame incurajandu-l astfel sa dea click.

Dar sunt convins ca motivul ban-ului e saltul de 50.000 intr-o luna. Probabil ca acest spike, combinat cu o mica incalcare a tos-ului pe site-ul respectiv sau cu o foarte slaba conversie a vizitatorilor a dus la banare. Poti vedea in mesajul respectiv (care e trimis de un om, btw, nu de un bot, doar ca e selectat dintr-o lista, ca la orice call center) ca nu te acuza de clickuri invalide ci de "risc".

Eu zic sa insistati cu mailurile, cam odata pe saptamana, timp de o luna, sa vedeti ce iese, dar slabe sperante. Trimiteti statistici de trafic, ranking-ul din google, etc, astfel incat sa justificati cresterea.

Oricum daca fratele tau a facut 60k din adsense va reusi usor sa faca 10k din alte surse, asa ca va reveni la castigurile normale. Stiu ca nu e consolare, dar asta e atunci cand depinzi de un monopol. Ceilalti: tough luck!
    Ultima modificare făcută de big; 5th February 2008 la 21:13.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Tudi , m-am uitat la domeniu si e creat in august 2007. Siteul are cca 340 pagini indexate, iar traficul a crescut la 50k ;sigur nu e ceva necurat la mijloc ? Eu zic ca au vazut cresterea brusca de $ si au studiat contul+siteurile ,unde nu le-a convenit ceva.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Absolut nimic necurat. Site-ul era initial cu informatii despre masini si cateva jocuri cu masini. E pe locul 2 in google la "car games" si alte keyword-uri extrem de cautate. Avem relatii cu mai multe retele de site-uri mari cu jocuri online unde ne publicam jocurile noastre (vin peste 2 milioane de vizitatori unici pe luna din referring sites).

Nu e absolut nimic ilegal, doar marketing bun.

Nic, mersi mult de sfaturi. Am scos de mult reclamele alea de sub "resources" (reclamele actuale nu sunt adsense, sunt affiliates) pe epic-warcraft.com oricum.

Va dati seama ca daca ne stiam cu musca pe caciula si facusem ceva ilegal, puneam capu in pamant si nici nu mai trimiteam mail inapoi. Dar asa, e complet din senin si fara nici o baza decizia.

Mi se pare totusi aberant sa dai cu piciorul la o platforma de advertising de cca 3 milioane de vizitatori pe luna (cam atata insumau site-urile noastre) pt asa ceva.

Cred ca o sa facem ce zice Nic...mail-uri din 3 in 3 zile, pana ne baga in seama.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

eu zic sa consultati un avocat... si daca stii ca esti acoperit...
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

vlad este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th November 2007
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit Nici unul din bannerele adsense

Astazi, nu am putut vizualiza nici unul din bannerele adsense pe nici un site, iar la bani 33 centi

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Nasol rau de tot... ma ingrozesc cand ma gandesc ca si de pe IP-ul meu se acceseaza 3 conturi de adsense in mod regulat din cauza faptului ca am facut o retea de "bloc", iar cateodata se acceseaza de pe acelasi calculator unele conturi.

Am ajuns sa ma rog eu de unul dintre cei care au cont de AdSense sa isi verifice mai atent site-ul, sa modifice diferite chestii pe site ca sa nu i se intample sa incalce TOS-ul.. tocmai din aceeasi cauza... pentru ca ma gandesc ca daca ia el ban, iau si eu in mod automat fara nici un fel de justificare.

Atat de mult ne-am contrazis incat a trimis email la AdSense sa ii verifice site-ul daca este OK. Iar faptul ca au trecut deja vreo 10 zile de cand a trimis mail-ul fara nici un fel de raspuns de la AdSense, creste tensiunea la maxim.

Cine o sa ma creada pe mine ca nu am nici un fel de lagatura cu ceilalti in cazul in care unul dintre ei face ceva care incalca TOS-ul???

Sunt total revoltat de aceasta practica de a inchide conturi dupa ureche, fara motive specificate clar pentru fiecare cont in parte!

Mai cunosc un caz al unui prieten total asemanator care in cele din urma s-a resemnat cu gandul ca el e in Romanica, iar gugal in America si nu poate sa faca mare lucru... si uite asa se ajunge in Black SEO cu retele de site-uri generate in mod automat de tot felul de programe si zeci de conturi deschise pe numele lu' bunica, matusa s.a.m.d.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma enervez cand aud de asa ceva.

Daca intra si in Romania din start cu astfel de practici care creaza frustrare, nu vor avea altfel de rezultate, decat cele pe care le-au avut si in SUA, unde multi au trecut pe black din frustrare. Si atunci chiar te doare undeva daca iti da ban pe cont... oare la asta vor sa ajunga si in Romania???

Iti urez multa bafta Tudi (daca esti curat) si eventual tine-ne la curent cu evolutia problemei.

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Tudi,

Sunt uluit de reusita ta cu site-ul si imi pare extrem de rau pentru ce ti s-a intamplat. Nu te da batut, incearca din rasputeri sa-ti pastrezi calmul, sa fi cat mai diplomat si sa abordezi problema intr-un mod profesionist.

In cazul in care nu reusesti nimic, pentru o asemenea suma, eu iti sugerez sa mergi personal in State, sa iei legatura cu ei si sa le explici cum sta treaba.

Gandeste-te ca sunt $60,000 USD LUNAR, o suma extrem de mare.

Astept cu nerabdare urmatoarele email-uri.

Mult succes Tudi.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Sunt praf si Google,critic vorbind. Unul sau doi concurenti buni pe aceasta piata de reclame online ar rezolva problema . Daca ti-ar spune cauza ai putea sa te aperi si sa le spui de ce si cum. Asa trebuie sa banuiesti cauzele si sa incerci sa dai explicatii.Nesigur sistem..
    Scrie-le,daca esti ok sunt sigur ca se va rezolva !

Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum ma pot conecta la mai multe conturi adsense ?
    De Ionut D în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd June 2010, 09:20
  2. Doua conturi adsense
    De Adrian Poputoaia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd March 2010, 00:06
  3. 2 conturi de pe 1 ip adsense
    De Skinnerul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th November 2009, 21:12
  4. Adsense - aceeasi pagina , conturi diferite!
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th July 2009, 11:45
  5. Ce cauta cizma pe masa...
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th May 2009, 12:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii