Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: un sfat daca se poate

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Savage Vezi Post
    big, mare mirare ai "Plus ca nu inteleg cum ti-au aprobat 2 site-uri pe acelasi nume." sa stii ca poti sa pui adsense din contul tau, pe cate situri vrei
    Cred ca se referea la 2 conturi adsense diferite pe acelasi nume.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    289
    Putere Rep
    36

Implicit

Asta se intampla acum 4 sau 5 luni. Atunci, (nu stiu exact cum mai e acum) pe langa datele de plata, adresa, etc. mai era un camp "Persoana de contact".

Ideea e ca eu la inceput am avut cont adsence la google pentru siteul meu (facut pe numele meu, cu adresa mea, si logic eu persoana de contact).

La o luna, siteul firmei la care lucram, a vrut reclama adsence, si logic ca m-au pus pe mine sa fac contu. Am facut alt cont, cu adresa si tot ce trebuie pe numele acelei firme, folosind emailul firmei, etc, numai ca la "persoana de contact" eram trecut eu.

Deci 2 conturi diferite.

Dupa ce au inchis contul firmei respective (pe buna dreptate, am aflat de curand), la o luna mi-l inchid si pe al meu pentru motivul ca am avut legatura cu acel site/cont (de la firma), care a fost inchis, asa ca mil inchid si pe al meu.

Singura legatura asta a fost. Ca eram trecut acolo persoana de contact. Cred ca acum au scos porcaria cu acest camp "persoana de contact", dar atunci era.

Nu iam stresat cu emailuri. Ca nu le-am mai trimis de 3 luni. Le-am trimis ieri un email poate de data asta raspund.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

big, mare mirare ai ... sa stii ca poti sa pui adsense din contul tau, pe cate situri vrei
    Hai mai... doar nu's chiar noob... asa cum a spus si Nic ma refeream la conturi, dar am scris aiurea site-uri.

Nu am auzit pana acuma de "persoana de contact", dar nici nu mai tin minte cum era cand mi-am creat eu contul, de-aia am presupus ca are 2 conturi pe acelasi nume.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de mariuslmm Vezi Post
    Am lucrat la o firma unde le-am inscris site-ul la adsence. Prostia a fost ca le-am inscris siteul si m-am pus eu persoana de contact.

Nenea patronu s-a apucat sa dea click-uri pe reclamele de pe propriu site pana i-au incgis contu.

La nici o luna am surpriza sa imi inchida si mie contul pentru site-ul propriu, fiinca am legatura cu acel site care a fost inchis. Logic, ca nu mai pot pune adsence pe nici un site cu numele meu.

Ce pot face? Ma puteti sfatui cu ceva?

Merci.
    1. Si patronul asta al tau ce moralitate are? ( ca vazui unii plangandu-se ca google si bill gates sunt total neseriosi). Adica te pune sa bagi reclame adsense, stie ca se pot castiga bani din asta, apoi , premeditat, face clickuri sa se pricopseasca.
    Nasol e ca tu ai picat la mijloc.
    2. daca vrei din nou adsense:
    -fa alt site,asta in caz ca pe vechiul site nu ai cateva mii de vizitatori pe zi.
    -fa cont din nou, pe numele altuia, asa cum te-au incata baietii aci pe forum.

Si multa bafta.

PS daca nu merge adsense, incearca produse la care castigi 100 de dolari la trenzactie, sunt o groaza, da in cazul asta e ceva mai greu: nu mai merge ca la adsese, tre sa faci marketing, sa convingi omul.

la multi ani!
    Ultima modificare făcută de Michael; 8th January 2008 la 08:55.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    289
    Putere Rep
    36

Implicit

Imi poti da un exemplu de program cu plata la tranzactie? In afara de neogen.

Merci de sfaturi.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

pai cel mai raspandit e comission junction. are mii de advertiseri, dar asta pe .com

pe .ro posibilitatile sunt mai reduse, dar sunt cateva magazine online ce au programe de afiliere.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cine poate sa'mi dea un sfat?!studiu de caz..
    De Waddu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th August 2010, 16:46
  2. Se poate afla daca un site are sau nu vulnerabilitati?
    De thefan în forumul Server side
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 29th January 2009, 18:47
  3. Ce se poate intampla daca...
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th January 2008, 14:55
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th December 2007, 13:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •