Cred ca se referea la 2 conturi adsense diferite pe acelasi nume.
Versiune printabilă
Asta se intampla acum 4 sau 5 luni. Atunci, (nu stiu exact cum mai e acum) pe langa datele de plata, adresa, etc. mai era un camp "Persoana de contact".
Ideea e ca eu la inceput am avut cont adsence la google pentru siteul meu (facut pe numele meu, cu adresa mea, si logic eu persoana de contact).
La o luna, siteul firmei la care lucram, a vrut reclama adsence, si logic ca m-au pus pe mine sa fac contu. Am facut alt cont, cu adresa si tot ce trebuie pe numele acelei firme, folosind emailul firmei, etc, numai ca la "persoana de contact" eram trecut eu.
Deci 2 conturi diferite.
Dupa ce au inchis contul firmei respective (pe buna dreptate, am aflat de curand), la o luna mi-l inchid si pe al meu pentru motivul ca am avut legatura cu acel site/cont (de la firma), care a fost inchis, asa ca mil inchid si pe al meu.
Singura legatura asta a fost. Ca eram trecut acolo persoana de contact. Cred ca acum au scos porcaria cu acest camp "persoana de contact", dar atunci era.
Nu iam stresat cu emailuri. Ca nu le-am mai trimis de 3 luni. Le-am trimis ieri un email poate de data asta raspund.
Hai mai... doar nu's chiar noob... asa cum a spus si Nic ma refeream la conturi, dar am scris aiurea site-uri.Citat:
big, mare mirare ai ... sa stii ca poti sa pui adsense din contul tau, pe cate situri vrei
Nu am auzit pana acuma de "persoana de contact", dar nici nu mai tin minte cum era cand mi-am creat eu contul, de-aia am presupus ca are 2 conturi pe acelasi nume.
1. Si patronul asta al tau ce moralitate are? ( ca vazui unii plangandu-se ca google si bill gates sunt total neseriosi). Adica te pune sa bagi reclame adsense, stie ca se pot castiga bani din asta, apoi , premeditat, face clickuri sa se pricopseasca.
Nasol e ca tu ai picat la mijloc.
2. daca vrei din nou adsense:
-fa alt site,asta in caz ca pe vechiul site nu ai cateva mii de vizitatori pe zi.
-fa cont din nou, pe numele altuia, asa cum te-au incata baietii aci pe forum.
Si multa bafta.
PS daca nu merge adsense, incearca produse la care castigi 100 de dolari la trenzactie, sunt o groaza, da in cazul asta e ceva mai greu: nu mai merge ca la adsese, tre sa faci marketing, sa convingi omul.
la multi ani!
Imi poti da un exemplu de program cu plata la tranzactie? In afara de neogen.
Merci de sfaturi.
pai cel mai raspandit e comission junction. are mii de advertiseri, dar asta pe .com
pe .ro posibilitatile sunt mai reduse, dar sunt cateva magazine online ce au programe de afiliere.