Dacă există un post asemănător îmi cer scuze, am căutat dar nu am găsit nimic concludent. În caz că totuşi există un post asemănător rog moderatorii să şteargă postul meu şi dacă se poate să fiu îndrumat către posturile deja existente.
1. Prima întrebare e parţial legată de Adsense. Caut un site care pune la dispoziţie servicii de "free blogging" unde să pot instala Adsense. Poate nu mă exprim corect, practic caut un serviciu de genul wordpress.com pentru a-mi face un blog unde să pot instala AdSense. Am căutat, din păcate nu am găsit nimic "free" unde să pot instala Adsense. Caut atât servicii pe .ro cît şi servicii pe .com. Dacă mă poate ajuta cineva cu nişte răspunsuri ar fi extraordinar.
2. A doua întrebare e strict legată de AdSense. Ce înţelege Google prin clickuri frauduloase, sau mai exact cum le depistează? Cum îşi dau seama ca x clickuri sunt fraudoloase?
Întreb pentru că de curând am reuşit să strâng în ceva timp aproape 100$ pe un site. Am primit codul PIN, a fost treaba bună. Mai aveam câţiva dolari de strâns când am primit un mail cu "clickuri fraudoloase". AdLogger mi se pare o mizerie, căci cu el mi-am luat-o în freză. Întreb pentru că vreau să îmi fac o idee ca să mă pot apăra de "duşmani". Vreau ceva 100% sigur ca să numai am probleme pe viitor.
Mulţumesc anticipat,

Răspunde cu citat