Am citit in graba documentatia si tutorialele pentru adsense si poate mi-a scapat urmatorul aspect:
Daca mi-am facut un cont la adsense pot pune codul pe mai multe site-uri sau doar pe site-ul cu care m-am inregistrat?![]()
Am citit in graba documentatia si tutorialele pentru adsense si poate mi-a scapat urmatorul aspect:
Daca mi-am facut un cont la adsense pot pune codul pe mai multe site-uri sau doar pe site-ul cu care m-am inregistrat?![]()
Oricate site-uri dar sa respecte toate termenii de utilizare. Contul poate fi suspendat pentru un site cu probleme din 20.
Merci! Din alte discutii de pe acest forum asa am inteles, dar nu eram foarte sigur.
Mai am totusi o intrebare:
Momentan adsense nu ofera scriptul pentru recomandari in limba romana. Nu am gasit in cont insa nici o optiune de a adauga recomandari in engleza sa zicem ... Exista vreo posibilitate? Sau, daca mi-am creat contul utilizand un site in limba romana, trebuie sa astept pana cand se vor oferi si recomandari in limba romana?
e acelasi cod pentru toate.
sau prin recomandari intelegi bannerele alea de inscriere la adsense, adwords ( referral ) ?
cred ca pt engleza trebuie sa intri pe google.com/adsense/ si pentru romana pe google.ro/adsense/
da acelea ... si cu firefox ...sau prin recomandari intelegi bannerele alea de inscriere la adsense, adwords ( referral ) ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)