2nd December 2015, 18:06
2 out of 2 members found this post helpful.
Am vrut sa-mi fac un al doilea cont pe care sa-l fac business .. si bineinteles ca nu se poate, dar a zis tipa de la adsense cu care am vorbit ca il pot schimba pe cel actual din individual in business, prin schimbarea datelor. Pentru ei cred nu e nici o diferenta catre cine factureaza ..
2nd December 2015, 18:32
2 out of 2 members found this post helpful.
Desi in trecut trebuia sa iti deschizi alt cont pentru firma acum se pare ca il poti updata pe cel individual. Cel putin asa scrie aici https://support.google.com/adsense/a...163?hl=ro&rd=1 Trebuie doar sa ii contactezi...
4th December 2015, 23:41
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut! Sunt in aceeasi situatie. Problema e ca desi am folosit pentru aprobare site-urile prezente pe vechiul cont, acestea imi sunt acum refuzate. Sunt la a 5-a incercare ... destul de frustrant.
Teoretic, in ceea ce-i priveste, nu exista diferente daca schimbi doar datele pentru plata in contul vechi, PRACTIC insa inteleg totusi ca la Fiscul irlandez veniturile sunt inregistrate pe numele celui care detine contul, nu pe numele celui care primeste banii (deci, in caz de o verificare "jointventure" fisc Romano-iralandez, situatia ar putea deveni una ciudata). De asemenea, inca mi-e neclara situatia in care trebuie sa trimiti facturi catre Adsense.
Exista vre-un caz concret in care e folosit un cont standar pentru a obtine venituri pe firma? Eventual sa se intample asta de cel putin 1 an?
Alin
Ultima modificare făcută de r3ticul; 4th December 2015 la 23:46.