Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 40

Subiect: Migrare cont Adsense catre firma

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit Migrare cont Adsense catre firma

Salut

Vin cu o intrebare, recunosc, un pic ca vita, fara sa ma fi documentat decat sumar inainte.

Am de mutat saptamana asta un cont Adsense de pe o persoana fizica pe firma. A facut cineva chestia asta? Se poate migra efectiv sau ar trebui aplicat cu un nou cont cu datele firmei?

Intreb in eventualitatea in care a facut cineva asta si ma scuteste sa ma documentez Daca nu, o sa postez eu in final solutia aici, dupa ce o aflu.

Multumesc
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Trebuie facut un cont nou, tip Business.
    Can I change my account type?
    Once you submit your application as a Business or Individual, you can't change your account type. If you need a different account type, you'll have to go through the process of closing your current account and opening a new account with your preferred account type.
    https://support.google.com/adsense/answer/10163?hl=en

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Nu trebuie sa faci cont nou.

There's no difference in the services or payment structure between Individual and Business accounts. Business account payments will be made payable to the Company Name, while Individual accounts are paid out to the Payee Name of the account holder.

Schimbi toate datele din cont si automat platile ti se vor face pe numele firmei.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    479
    Putere Rep
    25

Implicit

Salut TOny.

Ai incercat tu sau doar presupui?

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Am vrut sa-mi fac un al doilea cont pe care sa-l fac business .. si bineinteles ca nu se poate, dar a zis tipa de la adsense cu care am vorbit ca il pot schimba pe cel actual din individual in business, prin schimbarea datelor. Pentru ei cred nu e nici o diferenta catre cine factureaza ..
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    479
    Putere Rep
    25

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Desi in trecut trebuia sa iti deschizi alt cont pentru firma acum se pare ca il poti updata pe cel individual. Cel putin asa scrie aici https://support.google.com/adsense/a...163?hl=ro&rd=1 Trebuie doar sa ii contactezi...

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Desi in trecut trebuia sa iti deschizi alt cont pentru firma acum se pare ca il poti updata pe cel individual. Cel putin asa scrie aici https://support.google.com/adsense/a...163?hl=ro&rd=1 Trebuie doar sa ii contactezi...
    poti lua cu copy/paste unde scrie asa acolo? eu vad altceva

Pot schimba tipul de cont?
    După ce trimiteți solicitarea în calitate de companie sau de persoană fizică, nu veți putea modifica tipul de cont. Dacă doriți să treceți la un alt tip de cont, va trebui să parcurgeți procesul de închidere a contului actual și de deschidere a unuia nou, de tipul dorit.
    Retired

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri. Momentan le-am trimis un mesaj si in 1-2 zile ar trebui sa am raspunsul lor. O sa va tin la curent
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

r3ticul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Posturi
    84
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut! Sunt in aceeasi situatie. Problema e ca desi am folosit pentru aprobare site-urile prezente pe vechiul cont, acestea imi sunt acum refuzate. Sunt la a 5-a incercare ... destul de frustrant.

Teoretic, in ceea ce-i priveste, nu exista diferente daca schimbi doar datele pentru plata in contul vechi, PRACTIC insa inteleg totusi ca la Fiscul irlandez veniturile sunt inregistrate pe numele celui care detine contul, nu pe numele celui care primeste banii (deci, in caz de o verificare "jointventure" fisc Romano-iralandez, situatia ar putea deveni una ciudata). De asemenea, inca mi-e neclara situatia in care trebuie sa trimiti facturi catre Adsense.

Exista vre-un caz concret in care e folosit un cont standar pentru a obtine venituri pe firma? Eventual sa se intample asta de cel putin 1 an?

Alin
    Ultima modificare făcută de r3ticul; 4th December 2015 la 23:46.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Ai ridicat mingea la fileu pentru urmatoarea mea intrebare.

Migrarea contului a fost o simpla formalitate. Pur si simplu le-am dat un e-mail in care sa le cer informatia, la care mi-au raspuns in aproximativ 36 de ore. Mi-au cerut datele firmei pe care le-am trimis si in cateva ore contul era migrat/updatat.

Acum, vis-a-vis de intrebarea ta, s-ar putea sa se ridice probleme ciudate. De exemplu, aveam ultima plata neridicata, dar in cont se updatase ca fiind plata pentru persoana juridica cu cod de facturare, etc. (ce-i drept, reprezentata de mine - persoana fizica care eram setata initial pentru a incasa banii). Ma gandeam ca in Western Union, plata fiind trimisa de vreo 10 zile, nu s-a operat nicio modificare si asa a si fost. Practic sunt bani emisi pe numele unei persoane juridice in final, in aplicatia lor, dar ridicati de o persoana fizica asa cum au fost trimisi la momentul in care a fost emisa plata.

Nu cred ca o sa fie cazul sa verifice cineva subtilitatea asta "temporara", dar acum sunt putin dat pe spate pentru viitoarea luna in ce priveste contabilitatea. Am intrebat contabila si a dat din umeri pt ca nu a mai lucrat cu asa ceva ( o nenorocesc saraca, pt ca eu tot timpul o pun sa faca chestii pe care nu le-a mai facut niciodata ).

Care e mecanismul contabil in acest moment? Cum emit factura? In baza carui contract? Cei care aveti contul Adsense pe firma, cum inregistrat in contabilitate aceste venituri?

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare domeniu/website/continut catre o firma
    De attempt în forumul Utile
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st February 2016, 12:10
  2. Aplicare adsense pentru cont de firma
    De catalinux19 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th November 2015, 17:29
  3. Transformare cont PP din personal=>firma
    De hl2u în forumul PayPal
    Răspunsuri: 5