Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 40

Subiect: Migrare cont Adsense catre firma

r3ticul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Posturi
    84
    Putere Rep
    34

Implicit

Ce adresa de e-mail ai folosit pentru a lua legatura cu cei de la adsense? Observ ca astia is extrem de greu de gasit in cazul in care ai ceva urgent de rezolvat ...mega companie si nu tu un serviciu macar jenant de support. "Ia de aici support forums and that's all!"

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Cristi, inainte de a trece veniturile pe firma, te-ai inscris in ROI? Daca nu, fa-o urgent ca altfel risti amezi usturatoare.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Cristi, inainte de a trece veniturile pe firma, te-ai inscris in ROI? Daca nu, fa-o urgent ca altfel risti amezi usturatoare.
    Inca ma documentez si cu privire la asta. Dar asa, preliminar, daca sunt neplatitor e TVA, mai trebuie? Ca asta ar fi prima informatie pe care o am. Ca nu ar trebui.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Din pacate nu prea stau asa lucrurile. Trebuie sa fii inscris in ROI indiferent ca esti platitor sau neplatitor de tva in tara. Vei ramane in continuare neplatitor in Romania dar platitor in comunitate. Ar trebui sa stie contabila cum stau lucrurile, nu e treaba ta sa iti bati capul In cazul in care nu stie ... hmmm, ar fi bine sa te gandesti sa renunti la serviciile sale.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

Implicit

Pai si, Robert, atunci suma primita ca persoana juridica va fi mai mare (adica va contine si 20% sau 24% TVA) decat suma primita ca persoana fizica?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Posturi
    84
    Putere Rep
    34

Implicit

Online gasisem informatia cum ca pe factura "trimisa" catre google treci TVA 0% cu mentionarea nu stiu carui articol din acordul de evitare a dublei impozitari. Contabilii sunt mai in masura sa clarifice formalitatea asta. Insa nu, nu vei primi mai multi bani de la google ca SRL platitor de TVA in comparatie cu ce primesti ca PF.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Din pacate nu prea stau asa lucrurile. Trebuie sa fii inscris in ROI indiferent ca esti platitor sau neplatitor de tva in tara. Vei ramane in continuare neplatitor in Romania dar platitor in comunitate. Ar trebui sa stie contabila cum stau lucrurile, nu e treaba ta sa iti bati capul In cazul in care nu stie ... hmmm, ar fi bine sa te gandesti sa renunti la serviciile sale.
    Sunt sigur ca stie, dar nu am apucat sa discut astea Iar mie imi place sa aflu toate chitibusurile astea si de asta pun intrebari

Ce nu stie nici ea si nici eu e cum se genereaza factura pentru platile pe care le face Google. Cei care primiti plati de la Google pe firma, cum le inregistrati in contabilitate? Odata cu trecerea contului de la persoana fizica pe persoana juridica se schimba ceva in mecanismul de primire a platii? Apare vreo factura sau ceva?

Multumesc
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de r3ticul Vezi Post
    Ce adresa de e-mail ai folosit pentru a lua legatura cu cei de la adsense? Observ ca astia is extrem de greu de gasit in cazul in care ai ceva urgent de rezolvat ...mega companie si nu tu un serviciu macar jenant de support. "Ia de aici support forums and that's all!"
    Ceva din interfata lor. Cred ca am mers la pagina asta https://www.google.com/adsense/app#m...ILLING_PROFILE si dupa aia cum m-a ghidat interfata. Acum vad ca pot face setarea si singur, dar initial stiu sigur ca nu ma lasau decat printr-o solicitare facuta lor.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Posturi
    84
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Cristi U Vezi Post
    Ceva din interfata lor. Cred ca am mers la pagina asta https://www.google.com/adsense/app#m...ILLING_PROFILE si dupa aia cum m-a ghidat interfata. Acum vad ca pot face setarea si singur, dar initial stiu sigur ca nu ma lasau decat printr-o solicitare facuta lor.
    Mie imi arata acolo doar "Tax details Tax status Individual" si cand incerc sa editez, pot edita doar numele si adresa. Detalii despre tax raman untouchable.

Mai mult ca sigur pot schimba numele meu cu cel al firmei acolo, insa ce ma fac daca peste 4 ani descopar ca veniturile alea au fost raportate drept primite de mine, nu de firma? E un detaliu aparent minor care te poate baga in belele. Mai bine cu prudenta inainte

L.E. Azi am fost iar refuzat pe contul de firma cu un blog cu o gramada de continut unic (pe verificate), in engleza, structurat decent, fara link-uri, domeniu .com, blogul fiind lansat in urma cu 2 ani . Cred ca e a 6-a tentativa nereusita de a-mi aproba contul...e extrem de frustrant!!!
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 19th April 2019 la 17:52.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Cristi U Vezi Post
    Sunt sigur ca stie, dar nu am apucat sa discut astea Iar mie imi place sa aflu toate chitibusurile astea si de asta pun intrebari

Ce nu stie nici ea si nici eu e cum se genereaza factura pentru platile pe care le face Google. Cei care primiti plati de la Google pe firma, cum le inregistrati in contabilitate? Odata cu trecerea contului de la persoana fizica pe persoana juridica se schimba ceva in mecanismul de primire a platii? Apare vreo factura sau ceva?

Multumesc
    Nu stiu exact care este procedura la Adsense insa iti pot confirma ce a spus Robert vis-a-vis de inscrierea in ROI care este obligatorie pentru serviciul Google Adwords. Ma gandesc ca lucrurile sunt similare in ceea ce priveste modalitatea de facturare folosita de Google.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 19th April 2019 la 17:52.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare domeniu/website/continut catre o firma
    De attempt în forumul Utile
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st February 2016, 12:10
  2. Aplicare adsense pentru cont de firma
    De catalinux19 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th November 2015, 17:29
  3. Transformare cont PP din personal=>firma
    De hl2u în forumul PayPal
    Răspunsuri: 5