Anul trecut prin vara mi-a trecut prin cap sa fac si eu un proiect cu subiecte virale ce urma sa-l monetizez prin AdSense. Cum pe site-urile de acelasi gen din afara am vazut ca le merge destul de ok si nu sunt probleme am luat domeniul goviral.ro, am gasit un writer sa-mi scrie articole, am creat pagina de FB, am promovat-o, apoi am inceput sa dau boost la articole, traficul a inceput sa creasca si dupa vreo 3 luni cand s-au adunat cateva sute de articole si vreo 600 de unici/zi am zis ca pot incepe monetizarea, doar ca site-ul mi-a fost respins specificand acest lucru la o a doua cerere de revizuire:
"We did not approve your application for the reasons listed below
Site does not comply with Google policies: We're unable to approve your
AdSense application at this time because your site does not comply with the
Google AdSense program policies or adhere to the Webmaster Quality
guidelines. It's our goal to provide our advertisers sites that offer rich
and meaningful content, receive organic traffic, and allow us to serve
well-targeted ads to users. We believe that currently your site does not
fulfill this criteria."
Ma gandeam ca e posibil sa apara probleme tinand cont de sursa traficului care era in mare parte Facebook, dar stiu ca 90% din astfel de site-uri au aceeasi proportie insa ruleaza ad-uri fara probleme.
Ar prinde bine orice sfat din partea voastra, am investit undeva la +600 de euro in proiect si as vrea sa recuperez macar ceva, dar e exclus sa vand ca nu cumpara nimeni asa ceva in stadiul in care se afla. Mai specific ca de 3 luni nu l-am mai promovat deloc si am cam 40 de unici/zi.

Răspunde cu citat