Ok, am o problema, nu ma ineleg cu AdSense in nici un fel, chiar nu stiu ce au cu mine... am incercat pe un site de muzica am inteles ca are prea mult continut youtube si imi asum greseala, era normal sa nu fie acceptat, am incarcat cu un site de anunturi asta nu inteleg de ce nu l-a acceptat, acum noul meu proiect seamana cu site-ul tpu si este Can Solve | Unde-s multi puterea creste sper sa nu se supere cineva ca fac reclama.

• site-ul este unul de discuții și nu este acceptat de politica noastră.
    Editorilor li se recomandă să testeze diferite destinații de plasare a anunțurilor și formate de anunțuri. Cu toate acestea, după cum se menționează în politicile de produs, editorii AdSense nu au voie să plaseze niciun cod de anunț, casete de căutare sau rezultate de căutare în programe de discuții. Aici sunt incluse mesajele instantanee, site-urile de discuții și alte pagini care au conținut dinamic.
  • site-ul se ocupă cu vânzarea și distribuirea de referate.
    Suntem bucuroși să vedem site-urile editorilor noștri pline de conținut util și informativ; cu toate acestea, după cum se menționează în politicile de conținut, vânzarea sau distribuirea de referate sau orice alt conținut care este ilegal, promovează activități ilegale sau încalcă drepturile legale ale altor persoane, nu este permisă.
  • trebuie să eliminați întregul conținut care încurajează încălcarea politicilor de produs Google.
    Editorii nu au dreptul să pună la dispoziția utilizatorilor moduri de a eluda politicile serviciilor Google, de exemplu: să le permită utilizatorilor să descarce videoclipuri YouTube sau să încurajeze încălcarea politicilor Google AdSense. Mai mult, editorii nu au dreptul să utilizeze caracteristicile de marcă Google, cum ar fi sigle, capturi de ecran sau alte caracteristici distinctive, fără permisiunea noastră explicită. Pentru mai multe informații, consultați politicile de conținut.

Pai si TPU nu face acelasi lucru ? pe ei de ce ii accepta? apropo, am vazut multe site-uri de muzica, doar cu continut youtube care au fost acceptate...