1 out of 1 members found this post helpful.
Au fost probleme mari pe .com cu click-urile invalide. Verifica statisticile, teoretic reclamele din header si din sidebar de pe index au fost vizate de catre robotei din cate am inteles.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
1 out of 1 members found this post helpful.
Ai CTR mare? Esti intr-o nisa dedicata in special copiilor?
Am citit acum ceva vreme pe forumul adsense EN - un editor cu un site de jocuri facuse 17k la sfarsitul lunii si dupa corectare a ramas dator 4k la G de la lunile anterioare ... deci se poate si mai rau.
In ceea ce ma priveste si raportat la ce zic ei aici consider ca e o alta "furaciune" marca G
Tu clickurile le trimiti valide sau invalide, ei iau banii dupa care vezi doamne ii dau inapoi editorilor
Probabil ca s-au gandit ca e mai bine asa decat sa spuna ca nu mai sunt multumiti ei cu 32% si noi cu 68% ...
Inteleg din ce au scris ei acolo ca au patent pe aceasta monitorizare in consecinta se poate face publica sa stim si noi ce si cum ...
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 31st May 2013 la 21:50.
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
myamar
Nu am nimic pe online games, si de fapt nu prea e relevant, e vorba de o crestere in luna mai fata de ultimele 12 luni, fara schimbari din partea mea. Nu sunt alte modificari in statistica CTR decat variatiile normale.
Evident ca e ceva activitate nevalida, insa eram curios daca sunt mai multe conturi afectate, sa-mi dau seama daca a fost un fel de atac al unui concurent sau e o chestie generala (fie cum spunea matei mai sus, vreun bot ce a afectat mai multe conturi, fie poate un nou algoritm/formula de detetie ce va fi in folosinta de acum incolo).
Instaleaza statcounter, acolo ai o optiune [exit link activity] si vezi de cate ori se de click pe o reclama si la ce interval.
Exemplu
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 31st May 2013 la 22:21.