Salutare, am adăugat acum vreo 3 zile bannere pe site-ul despre care am primit mail că e aprobat, însă încă sunt albe. Citisem că de regulă durează 2-3 ore, însă văd că a trecut ceva timp. De obicei cât durează să apară reclamele ?
Salutare, am adăugat acum vreo 3 zile bannere pe site-ul despre care am primit mail că e aprobat, însă încă sunt albe. Citisem că de regulă durează 2-3 ore, însă văd că a trecut ceva timp. De obicei cât durează să apară reclamele ?
cam 30 min
probabil nu sunt anunturi relevante pt pagina respectiva
VEzi sa nu ai adblock activat. Trimite-mi pe pm siteul sa vedem daca la mine se afiseaza ceva.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Done. Nu am adblock, pur si simplu nu sunt afisate.
Mda. Probabil e vreun volum mare de cereri, posibil sa dureze ceva pana iti valideaza contul. Eu zic sa mai astepti cateva zile.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Le las de acum, dacă au stat 3-4 zile, mai pot sta 4.
Din cate retin eu de acum cativa ani, cand creezi anunturile bifezi acolo o chestie de genul: Daca nu exista anunturi relevante, umple spatiul cu alb, sau afiseaza nu stiu ce reclame informative".
Probabil ai bifat asta.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)